Zyb izklopi uporabnike

V aprilu sem napisal del z naslovom Varnostno kopiranje in sinhroniziranje vaših stikov, slik, SMS in koledarja z ZYB.

Na žalost je Zyb pustil veliko naročnikov z slabim okusom v ustih. Tukaj je zgodba.

Moral sem sinhronizirati moje stike z napravo, ki sem jo testiral, zato sem se pred dvema dnevoma prijavil v svoj račun Zyb, da bi nastavili nastavitve sinhronizacije Zyb, ki so bile SMS-u poslane v telefon.

Prva stvar, ki sem jo opazil pri prijavi, je bil, da je moj račun brali »Nastavite lokacijo«, čeprav sem se registriral z vsemi podrobnostmi, vključno z izbiro Nigerije kot moje države nazaj.

Ko sem kliknil, da nastavim svojo lokacijo, presto! - namesto obsežnega seznama več kot sto držav, ki so bile tam že več let, sem srečal zelo jedrnat seznam številnih držav. Večina držav, ki so bile na seznamu prej, je bila prekinjena.

Slab del je, da od Zyba nikoli nisem dobil obvestila, da so obrezovali svojo službo. Vendar pa je Zyb redno pošiljal opomnike, da nisem sinhroniziral stikov, zato je jasno, da imajo zmožnost, da uporabnike obvestijo o spremembi tega obsega. Morda so poslali obvestilo, vendar se je izgubil v tranzitu?

Kakorkoli že, nenadoma sem odkril, da sem bil odrezan. Torej, tu imam 492 stikov v mojem računu Zyb in jih ne morem sinhronizirati z nobeno napravo.

To ni način zagotavljanja storitve. Palec dol na Zyb na tem. Oh, ja; in tudi zbogom.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here