Zain ponuja brezplačen internet do 15. marca

Zain Nigeria je v novicah veliko teh dneh. Mobilni operater ponuja Nigerijcem brezplačno, neomejeno brskanje prek paketnih podatkov (GPRS / EDGE / 3G / HSDPA) v svojem omrežju.

Veliko premikanje v našem mnenju tukaj v Mobility Nigeria. Kaj ga pokvari malo je pokritost 3G trenutno pokritost. Zdi se čudno, da je Zain tako dolgo začela 3G / HSDPA, potem je pokritost tako, tako majhna.

Kot taki, mnogi ostanejo z dobrim starem, grozljivo poln GPRS. Na gumb zaslišite 45 sekund do 3 minute pred nalaganjem naslednje strani. Ne; Ne govorim o GPRS na prenosnem računalniku ali namizju, ampak na dostojnem telefonskem brskalniku. In to je v Lagosu, ne Kutuwenji.

Seveda nenehno pričakujemo širšo pokritost s 3G, zlasti na ključnih gospodarskih področjih, kot so lagos in Abuja. Potem bi Zain resnično prišel na mobilno internetno sceno.

Potrebujete odmor od računov za internet v tem trenutku? Zgrabi Zain SIM, pošljite SMS v obliki "internet sonyericsson P910i" na 232, shranite nastavitve, ki vam jih pošlje SMS, in začnite brskati.

Poleg brskanja po telefonu, če ima telefon vgrajen modem, ga lahko uporabljate z računalnikom. Druga možnost je, da lahko določite nekaj sprememb za modem USB v najbližjem centru Zain.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here