Zain Mesečni neomejen dostop do interneta

Zain zdaj ponuja mesečni neomejen načrt za dostop do interneta za pisarne in domove. Poklicala je Zain Premium načrt, za to storitev ni mesečnih podatkov, podobnih tistim, ki jih ponujajo omrežja CDMA, kot je Starcomms. Nazadnje, omrežje GSM stopi do " neomejene " plošče.

Paket stane N15, 000 na mesec. vse, kar morate storiti, je, da naložite N15, 000 vredno časa, nato pa pokličite * 141 * 712 * 5 #, da aktivirate načrt. Ko je aktiviran, ima naročnik enomesečni dostop do neomejenega dostopa do interneta.

Hitrost in zmogljivost sta odvisna od lokacije, saj je Zain 3G trenutno zelo omejen. Toda zunaj 3G pokritosti bodo naročniki lahko brskali po EDGE (teoretična največja hitrost 180-240 kbps) ali GPRS (teoretična največja hitrost 70 kbps).

To je dober korak Zain. Zdaj, če je izkušnja vse, kar je treba iti, moramo pričakovati, da bodo drugi fotokopirali in se pridružili neomejenemu bandingu. Kar sploh ni slabo. Potrošnik zmaga!

Ahem! Medtem pa upamo, da fantje v Zainu delajo na zagotavljanju širšega pokritja 3G. To je leto 2009, fantje, in grobo GPRS ubija ... počasi ...

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here