Zain Mobile Internet & 3G

Vsi smo v pisarni, vendar smo odnehali na Zainovem mobilnem internetu. Nismo posebej navdušeni nad Zainovi politiki omejevanja dostopa 3G do postpaidnih naročnikov.

Vemo, da se mnogi uporabniki mobilnega interneta počutijo enako. Kakorkoli že, v mesecih nismo se dotaknili mobilnega interneta Zain, vendar to ne bi smelo preprečiti, da bi ponovno preučili to temo in vprašali trenutne uporabnike Zainovega mobilnega interneta, ali je Zain pregledal to politiko ali ne.

Vemo, da ima Zain vsaj en paket, prijazen do žepov, ki jim je pomagal ohranjati nekatere stranke v svojih načrtih za mobilni internet, ne glede na omejeno politiko 3G. Toda nekateri izmed nas so sesalci za hitrost. Naša delovna mesta zahtevajo nekaj najmanjše hitrosti. In na zemlji ni bilo nobene možnosti, da bi podpisali pogodbo samo za to, ko so bile na voljo alternative . Torej smo že pred leti umaknili Zainov mobilni internet. Toda to smo mi.

Ena od zanimivosti Zainovega žepa prijaznega načrta (mislimo, da je zdaj Zain Lite, ki stane N1.000 mesečno), da je preprosto, če je vse, kar potrebujete, nekaj za uporabo za e-pošto in lahkotno brskanje po telefonu. Trenutno samo en drug operator Etisalat ponuja načrt za ujemanje.

Uradna stran Zain Mobile Internet daje splošen vtis, da omejitev 3G ne obstaja.

Če ste na predplačniškem računu Zain, ali imate še dostop do omrežja 3G ali ste še vedno omejeni na GPRS in EDGE? Povej nam.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here