Zain Joli: slabe novice za naročnike internetnih paketov

Zain Nigerija je v zadnjih dneh veliko hrupa glede svojih novih paketov "Joli". Če pogledamo tarife Joli, je jasno, da so glasovni naročniki dobili boljšo ponudbo tako, da se preselijo iz starih paketov v novo.

Če pa ste trenutno naročeni na načrt internetnega svežnja, boste morda želeli, da se za zdaj ne oddaljite od tistih kod za migracijo Joli. Selitev v Joli deaktivira / prekliče vse obstoječe načrte internetnih paketov, na katere se lahko naročite. Brez obvestila. Da; karkoli ste plačali za paket svežnjev, ni več. Toda to ni vse.

Ker je sveženj zdaj preklican, če imate na voljo razpoložljivo časovno obdobje, se vaša povezava še naprej povezuje in uživa v času oddajanja, ne da bi se to zavedali.

Nazadnje internetnih snopov ni mogoče aktivirati na platformi Jolli. Naročniki Joli lahko uživajo le v plačljivem spletu po 15 kobo na kb. No, vsaj dokler Zain ne reši, kako to narediti.

Slab. Zelo slabo.

Upoštevajte previdnost, če se odločite za selitev v paket Joli: čeprav je morda skušajte preklopiti, da boste lahko uživali v nižjih stopnjah klicev, upoštevajte tudi, da se trenutno ne morete vrniti, če niste zadovoljni. Migracija je trenutno brez povratka.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here