Z3 - Zain 3G - omejen samo na post-plačane načrte?

Na Nairalandu se je razpravljalo o Z3, storitvi Zain 3G. Bistvo je, da je storitev Z3 uradno omejena na naknadno plačane (pogodbene) načrte, čeprav se zdi, da ima nekaj zelo malo pogodbenih linij dostop do njega (sistemska napaka?).

Poleg tega, če je tisto, kar pravi prvotni plakat, resnično, je pokritost Z3 širša, kot smo mislili, vendar večina naročnikov Zain ne more dostopati preprosto zato, ker storitev ni aktivirana na njihovih SIM-jih.

To ne morem potrditi takoj, vendar bom odkril resnico o tej zadevi. Zadržal sem se na svoji liniji Zain tako dolgo, v upanju, da se bo 3G kmalu pojavil na sliki. Če je ta novica resnična, morda zamenjam svojo SIM z drugo iz druge mreže.

Kolikor sem se oddaljil od druge spremembe vrstice, nisem navdušen nad tem, da ne bom imel dolgo dostopnega 3G dostopa.

Kdo tukaj ima dostop do uradnika Zain v vednosti?


Posodobitev: 20. avgust 2009
Dayo in jaz smo bili v trgovini Zain, da bi vprašali o 3G storitev. Ugotovili smo, da uradna politika Zain Nigeria je, da je 3G storitev na voljo samo v obliki postpaidnih linij in vrsticah, ki se nanašajo le na podatke.

Medtem ko je uradnik, s katerim sem govoril, naredil vse, da bi prepričal, da se preselim v pogodbeni paket, preprosto ne. Pogodba GSM je vedno slaba ideja.

Kupil sem samo podatkovno SIM, da preizkusim trditev uradnika, da je Zain 3G prisoten na mojem območju. Ugani - ni.

Preberite tudi: Uporabniški priročnik za pametne telefone se je razvil

Nobeden od zgornjih ni presenetil Dayo, večnega skeptika. Jaz? Res mi je vseeno.


Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here