Yudala ponuja Samsung J5 Prime na NGN15,000, vendar je ulov

Šele danes popoldne sem od Yudale prejel SMS sporočilo: "Pripravljeni, da shranite Big? Get Galaxy J5 Prime @ N15K, Zinox GTX Notebook @ N16K in še veliko več.> //Bit.ly/2D6Hrlv ALI Pokliči 0700 7000 000. Yu lahko kupi zdaj in PAY LATER! "

Samsung Galaxy J5 Prime za NGN15.000? Kliknil sem na povezavo, da preverim to preveč dobro ponudbo. Ugani kaj sem našel. To:

Cena Samsung Galaxy J5 Prime na spletni strani Yudala je NGN61, 330.00. To je velik klic iz NGN15.000, kot je navedeno v besedilnem sporočilu.

Da; bilo je res premalo, da bi bilo res.

To ni prvič, ko Yudala vleče nekaj takega. V mesecu Judala Infinix leta 2016 je spletno mesto e-trgovine oglaševalo 50-odstotno promocijsko ceno. Noben od predmetov, ki so bili ponujeni na njihovem spletnem mestu, ni bil čim bolj popustljiv. Ni bilo niti 20% popusta.

Zdi se, da ima Yudala fetiš za vabljenje strank z napačnimi ponudbami.

Sčasoma bodo kupci razvili globoko nezaupanje v blagovno znamko, ki bo javnosti ostala prikrajšana za neobstoječo ponudbo ustnih voda.

PS : tweeted sem v Yudali, da prosim za razlago te situacije. Tukaj je odgovor od Yudale's Twitter handle:

Zdravo. Vrednosti v SMS-ju so obroki, ki jih opravite, ko izberete strukturiran plačilni načrt. Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti.

- Yudala (@yudalaonline) 8. marec 2018


Ne bom dal nobenih dodatnih pripomb nad tem, kar sem prvotno objavil zgoraj. Prej vam za svoje pripombe.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here