Vaš telefon ni mobilen, če je vtaknjen v zid

Medijska kampanja podjetja Motorola o zmogljivosti baterije RAZR MAXX ujame moje občutke. Ena ključna vrstica pravi: »Vaš telefon ni mobilen, če je vtaknjen v zid«. Odlično! Motorola je v zadnjem času nastavila hitrost delovanja baterije na pametnih telefonih Android. Pozabite na iPhone. Pozabite Samsung Galaxy range (vključno s S III in Note II). Te naprave so dobre z življenjsko dobo baterije, vendar Motorola to najbolje naredi, ko gre za ohranjanje in pametni telefon.

To je običajen pogled, da ljudje, ki imajo telefon polnilniki vse okoli z njimi. Ena doma, ena v avtu, druga v pisarni, in morda tudi prenosni polnilec. Ideja je, da ostanejo super pametni telefoni ves dan ves dan. Vedno sem sovražil, da sem moral dati telefon čez dan. Sovražim to najbolj, ko imam naporen dan.

Standardi

Veste, kako se zdi, da je 8 milijonov slikovnih pik postalo novi standard za vodilne naprave. Veš, kako so 4-palčni zaslonji plus novi standard za vodilne naprave. Medtem ko navadno ni formalnega soglasja, se standardi sprejmejo, ko en proizvajalec pritisne meje. To je konkurenca. Zato upam, da se bodo drugi proizvajalci odzvali na izjemno nov pogon Motorola za proizvodnjo pametnih telefonov z odlično življenjsko dobo baterije. Ameriški proizvajalec je to dosegel predvsem z namestitvijo svojih najnovejših vodilnih akumulatorjev z močjo nad 3000 mAh. Upoštevajte tudi, da so naprave RAZR MAXX kljub velikim ocenam moči še vedno zelo tanke in obrezane.

Preberite tudi: Tukaj je, kako priti do Android M Launcher v napravi Android

Doslej noben od velikih igralcev ne vidi, da bi si zbral ročko. Po mojem mnenju morajo vodilne naprave, kot so Samsung Galaxy S III, Nokia Lumia 920, Apple iPhone 5 in HTC One X + pakirati najmanj 3 000 mAh. Vse, kar je manj kot 3000 mAh v vodilnem pametnem telefonu, preprosto ne bo. Standard je nastavljen. Če Motorola lahko v svoje pametne telefone doda baterijo 3000 mAh, kaj druge neha storiti?

Upajmo, da je leto 2013 leto, ko bomo videli odlično življenjsko dobo baterije, ki smo jo vsi želeli na naših vodilnih pametnih OS vodilnih blagovnih znamk.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here