Juhu! Skype naredi Windows Phone bolj privlačen zame

Jaz sem velik oboževalec platforme Windows Phone. Čisto, elegantno in gladko vmesnik je točno tisto, kar želim v mobilnih napravah. Že po nekaj mesecih sem že po Dell Venue Pro požrl. Vsi veste, da živim in diham QWERTY. Velik 4, 0-palčni zaslon Venue Pro in lep QWERTY tipkovnica je za mene zelo privlačna naprava.

Vendar pa je pomanjkanje Skypea na Windowsu telefonu zanikalo me. Trenutno imam dve napravi - Samsung Galaxy S II za moje potrebe po glasu, sporočilih SMS in večpredstavnostih, Blackberry 9810 pa za potrebe mobilnega urada. Na žalost ni na voljo aplikacije Skype za platformo BlackBerry. Pridobivanje operacijskega sistema Windows za vsakodnevno uporabo (najverjetneje zamenjati SGSII) bi pomenilo prenašanje okrog dveh naprav brez Skypea. V mojih knjigah ni dobro.

Izberem svoje naprave tako, da se dopolnjujejo. Kombinacija Windows Phone in BlackBerry bi bila slaba ideja, vendar ne več!

S Skype-om je na voljo za Windows Phone, sedaj lahko začnem raziskujem, kako priti do moje krhke roke na Dell Venue Pro, pri čemer so vse ostale enake.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here