Xiaomi Mi 4 prihaja mobilnost: roke na pregledu in neuspešno pregledovanje

V zraku je navdušenje! Ta november obljublja, da bo najnevarnejši mesec za nas v nigerijskem tehnološkem prostoru. Toliko, da pogledam. Danes vseh dni, lep Xiaomi Mi 4 našel pot do Mobility Towers, in kot vedno smo hitro brez škatle, preden vzamemo čas za pregled naprave.

Ne pozabite, da je Xiaomi pravkar začel v Nigeriji skozi Jumia. Razpoložljivi modeli so zdaj Xiaomi Redmi 2 in ta Mi 4. Xiaomi Mi 4 je 5-palčni zaslon z 1080p zaslonom, 3 GB RAM-a, 3080 mAh baterijo, naša enota je model 16 GB. Oglejte si celoten obrazec TUKAJ.

Rjava škatla, ki vsebuje to napravo, je tesno zapakirana. Na vrhu je telefon. Lepo. Elegantno. Pod njim najdete kabel USB, stenski polnilnik 2A in nekaj knjižic. To je to. Sedaj na telefon sam.

Ta telefon bi se na prvi pogled pritožil. To je čudovito. Strani so iz poliranega kovine. Gumb za vklop in gumbi za glasnost na desni, pladenj SIM na levi. Potem USB v 2.0 pristanišče z žarnicami spodaj. Na vrhu leži 3, 5-milimetrski priključek za slušalke s črno piko poleg njega - verjetno senzor neke vrste.

Hrbtna stran je zapečatena in izdelana iz sijajne plastike, ker baterija ni odstranljiva. Telefon trenutno zažene MIUI v6, vendar sem prepričan, da posodobitev čaka, ko je priključena na omrežje. Spoiler Alert !!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here