XDA je skoraj izpustil telefon za razvijalce ... vendar je bilo nekaj drama slediti

Bilo je 1. aprila - dan, ki je bil znan po igranju prankov. Večina ljudi je bila ujeta na en ali drug način. To se je zgodilo ne le v resničnem življenju, temveč tudi na internetu. Eden od potegavščin, ki je prišel do mene, je bila ta napoved od XDA-Developers:

Če niste vedeli, kaj pomeni XDA, so verjetno največji in najbolj znani forum za vse vrste hacksa za Android, ki jih lahko zamislite. Zato je bilo navdušenje, da si prizadevamo zgraditi pametni telefon. Predstavljajte si napravo, ki so jo oblikovali razvijalci, za razvijalce.

To je odlomek iz objave:

Po letih razvoja in neštetih ožganih naprav smo pripravljeni, da zavijemo na največji projekt XDA-ja: XDA Labphone, XDA-razvijalec prvi plen v izdelavo pametnih telefonov. Pakiranje najboljših notranjosti, ki so na voljo v trajni, elegantni obliki, vam bo XDA Labphone omogočal eksperimentiranje, kakršno še nima nobene druge naprave.

Zagotovili smo, da vse, ki jih potrebujejo uporabniki XDA, potrebujejo varno izkušnjo brez napak. XDA Labphone bo uporabljal Android, brez sprememb, brez polnila, brez napak. Programska oprema XDA Labphone je popolnoma odprto in pravočasno, z zagotovljenimi posodobitvami, ki po prihodu Nexusa ne bodo večji od dveh tednov, * z zip-poravnavo in z namestitvijo Aroma, da boste čim bolj zmanjšali izkušnje.

Ko sem videl vse druge vrhunske specifikacije, s katerimi naj bi prišel telefon, je bilo moje srce z veseljem prežeto. »To bi bil moj naslednji telefon!« Sem si rekel. Predstavljajte si telefon, ki bi ga lahko levo, desno in center peljali z vsemi vrstami prilagojenih ROM-jev, ki jih lahko zamislite

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here