WWDC 2010: Steve Jobs bo posredoval ključni naslov

Beseda je šele izven Cupertino, Apple Head Quarters, da bo Steve Jobs prinesel ključni naslov WWDC. WWDC je letna svetovna konferenca za razvijalce za Apple, kjer uporabljajo novo linijo izdelkov in koncept naslednje faze izdelkov Apple, vključno z njihovim MAC OS X, iphone in ipodom izdelkov.


Letošnja konferenca za razvijalce Apple se bo začela 7. junija 2010. Izvršni direktor Apple je po elektronski pošti ponovno dejal, da navijači Apple "ne bodo razočarani" in da "ni ničesar", da Googlov Android preseže iPhone.

Seveda se to pričakuje od Steve Jobs, katerega veter je bil vzet iz njega prej, ko je raziskava iz NPD ugotovila, da je prodaja telefonov Android v ZDA presegla tisto od iphone-a prvič.

Na vrhu vseh teh so bili iphone puščanja na internetu, ki je razkrila osnovne značilnosti prihajajočega iphone. Glede na Gizmodo.com (eden od virov uhajanja), iphone 4g ali HD (ime naslednje generacije še ni določena) je izboljšala strojno opremo, ki vključuje sprednjo kamero in zaslon z višjo resolucijo, ki je zagotovo bo naslednjo gen iphone do hitrosti in funkcije z najnovejšimi telefoni Android iz HTC in Samsung na primer.

Pravzaprav ni besede natančno, kaj bo Jobs uporabil platformo za objavo, vendar je stava, da bo uradna napoved za iPhone 4. generacije bo. Dogodek je namenjen razvijalcem Apple in je bil prodan v osmih dneh. Okviri aplikacij; Internet in spletna povezava; Grafika in mediji; Orodja za razvijalce; in Core OS.

Prav tako se glasi: Prišli so na naše otroke

To se zdi lepo in pravočasno in dejansko je težko slediti čakanju, čeprav je 7. junija le naslednji teden. Obstaja veliko drugih dobrote zagotovo skupaj s premeščanjem iphone in podobnih izdelkov.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here