Bi kupili napravo WP7, ki jo je izdelala družba Nokia?

Ko sem najprej prebral članek o nepotrjenih poročilih Eldarja Mutarzina, da sta Nokia in Microsoft govorila o tem, da Nokia proizvaja naprave WP7, sem jo preprosto odpovedala. Osebno se upiram skušnjavi za objavo vapourware.

Jaz osebno dvomim, da bi Nokia šel na to pot. Da; se lahko pogovarjajo o integraciji storitev s strani Microsofta v izdelke družbe Nokia ali imajo določene Ovi storitve, ki jih uporablja Microsoft. To bo dodalo večjo vrednost liniji Nokia, ne pa dodati še eno platformo, s katero bi se razvila na to, kar imajo v roki. Na primer, vidimo partnerstvo družbe Nokia z Yahooom, zaradi česar je Ovi elektronsko pošto in klepet, ki ga poganja ta. To ima smisel.

Minus sladkarije, WP7 nima nič drugega, da bi ponudil Nokia. Obstoječe naprave WP7 prav tako ne prodajajo prav tako kot vroče pecivo. Naprava WP7 od družbe Nokia nima smisla. Nokia ima že Symbian za pametne telefone in MeeGo za tablične računalnike. Za kaj bi se moral sprejeti WP7?

Vendar moramo počakati, da vidimo, kako gre; ne bomo.

Za zdaj pa sem si mislil, da bi bilo zanimivo narediti članek " Kaj če " na to temo. Torej, tukaj je preprosto vprašanje:

Kaj, če Nokia proizvaja pametni telefon WP7? bi ga kupil?

Če bi, kaj bi bil motivacijski dejavnik za vaš nakup? Če ne bi; Povejte nam tudi, zakaj preveč.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here