Najnaprednejši mobilni OS v svetu? Zares?

Tukaj je uradni uvod na spletni strani Apple:

Najnaprednejši mobilni operacijski sistem na svetu

S preprostim vmesnikom, izjemnimi funkcijami in stabilnostjo trdega diska, je iOS osnova iPhone-a. In tudi ko drugi poskušajo dohiteti, tehnologije in funkcije, vgrajene v iOS, ohranjajo iPhone pred leti.

  1. Vmesnik za enostavno uporabo: preverite. Toda Windows Phone ima enako preprost, če ne preprostejši, vmesnik.
  2. Neverjetne lastnosti: Duh. Kje? Da; iOS ima eno ali eno in eno funkcijo, ki jo drugi manjkajo, potem pa imajo druge platforme tone funkcij, s katerimi si sanjam samo iOS.
  3. Trdno trdnost: Ni tako prepričana o tem. Windows Phone je precej stabilen. Verjetno bolj stabilen.

Moja točka? Vsakič, ko vidim oznako, "najnaprednejši mobilni operacijski sistem na svetu", se mi zdi miffed. Kaj je storil Apple, je tržiti naj omejen nabor operacijskega sistema na svetu kot najbolj napreden na svetu.

Ni napredek, da ne morem poslati datoteke prek povezave Bluetooth iz mojega iPhonea v drugo napravo. To je omejena funkcionalnost.

Ni napredek, da ne morem priključiti iPhone na računalnik in preprosto kopirati in prilepiti datoteke, kot so druge naprave, ki so sposobne. To je omejena funkcionalnost.

Ni napredek, da ne morem dodati datoteke neposredno iz zaslona za sestavljanje e-pošte, ampak najprej odpreti datoteko in jo nato priložiti od tam. To je omejena funkcionalnost.

Recimo to kratko (saj se ta seznam hitro razvija): iOS ne more biti najnaprednejši mobilni operacijski sistem na svetu, če manjka toliko funkcij in zmogljivosti, ki jih druge platforme sprejemajo samoumevno. Kot taka, izjava, da " ... tudi ko drugi poskušajo dohiteti, tehnologije in funkcije, vgrajene v iOS, ohranjajo iPhone let naprej ", ne more biti resnično, ker je iOS, ki manjka večino funkcij in potrebuje dohiteti ostale sveta.

Preberite tudi: Oglejte si ponudbo #BlackFriday za mobilnost!

iOS je dober. Zadovoljuje potrebe določene kategorije ljudi in nimam nič proti temu. Toda trditev, da je najnaprednejša, je samo hype in nič več.

Če je Apple trdil, da je iOS najbolj enostaven za uporabo mobilni operacijski sistem, bi imeli točko. Toda tudi to ni več svobodno. Windows Phone OS je prišel na prizorišče in je zelo enostaven za uporabo, tako da je konkurenca na tem sprednjem delu. Še več, se sprijaznimo s tem, uporabniški vmesnik (iI) iOS je eden najstarejših in najbolj datiranih danes. In, da; Se mi zdi zelo dolgočasno.

Ali je iOS najugodnejši mobilni operacijski sistem na svetu? Mogoče. Ali ima največje število aplikacij? Ja. Je najbolj napreden? Gotovo "Ne." Tukaj stojim, in mislim, da je precej enostavno videti, če nekdo sleči slepe.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here