WordPress Mobile Edition: preusmeritev napake ali Bloatware?

MobilityNigeria poganja WordPress. Kot spletno mesto spletno mesto Alex King uporablja vtičnik WordPress Mobile Edition (WME), ki bo poskrbel za mobilne uporabnike. WordPress Mobile Edition predstavlja mobilno različico spletnih mest WordPress za mobilne različice. To je odlično delo.

Do tedna ali dveh tednov je MobilityNigeria uporabljala različico 2.1a WME, ki je brezhibno delovala. Nato smo nadgradili na elegantno, novo različico 3.03 (3.04, najnovejša različica, ki je vračala napako za aktiviranje).

Včeraj zvečer sem nekaj pregledal na bolj osnovnem telefonu kot super-pametne telefone, ki jih običajno uporabljam. Obisk MobilityNigeria v brskalniku telefona je vrnil napako, da je bila stran prevelika za prenos. Večkrat sem poskušal dostopiti do spletnega mesta, vendar sem dobil podobne rezultate.

Končno sem razmišljal o preverjanju druge spletne strani WordPress, ki uporablja WME 3.03, www.davidajao.com/blog. Presenečenje, presenečenje - isti rezultat!

Upoštevajte, da MobilityNigeria nikoli ni imela te težave z najnovejšimi mobilnimi brskalniki, ko je zagnala WME 2.1a. Danes zjutraj sem se vrnil na WME 2.1a, in MobilityNigeria zdaj na to isti telefon naloži dobro.

Jasno je, da je WME 3.03 delal kaj narobe. Vidim dve možnosti:

  1. WME 3.03 ne preusmerja zadevnega brskalnika v mobilno različico, zato brskalnik poskuša naložiti spletni vmesnik in ga poiskati prevelik, ali
  2. Privzeta tema WME 3.03 (Carrington Mobile), ki smo jo uporabljali, je napihnjena, zadevni mobilni brskalnik pa je prevelik

Pregledal sem seznam uporabnikovega brskalnika brskalnika za obe različici WME 2.1a in WME 3.03, poleg tega pa so poleg brskalnikov na dotik, YahooCrawler in Samsung Omnia dodali še 3, 03, seznam je enak.

Preberite tudi: Kaj storiti, preden se naročite na podatkovni načrt

Od tu je videti, da je problem bloatware - tema Carrignton Mobile je samo, da je prevelika za nekatere mobilne brskalnike, ki jih lahko obravnavajo. Ampak potem sem morda zamudil nekaj na poti.

Kdo se sooča s temi problemi? Kaj idej? Pošiljal bom tudi povratne informacije razvijalcu, da vidim, ali je mogoče kaj rešiti.

Medtem MobilityNigeria ostane z WME 2.1a.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here