Aplikacija @WordPress za operacijski sistem Windows Phone: je obtičala?

Aplikacija WordPress za Windows Phone je v različici 2.2.0.0 in je združljiva z Windows Phone 7.5, 8.0 in 8.1. To je podrobna stvar, ki omogoča blogerjem na WordPressu, da večino svojega dela opravijo na pametnem telefonu Windows Phone. Njen nabor funkcij vključuje možnost: ustvarjanja novih objav, urejanja in brisanja obstoječih objav, ogled statistike, ustvarjanje strani, zmernih komentarjev ter nalaganje in vdelovanje medijev v objavo. Podpira upravljanje več spletnih dnevnikov, vključno z WordPress.com in sami gostujočimi spletnimi dnevniki. Uporabnikom omogoča celo, da ustvarijo nove bloge na WordPress.com. Obstaja tudi dostop do nekaterih nastavitev za vsako nastavitev spletnega dnevnika v aplikaciji.

Tu je stvar: nazadnje je bila posodobljena 15. junija 2013. Da; To je skoraj dve leti. V bistvu, kar pomeni, da je videti kot zapuščeni projekt.

Zelo malo je, da WordPress za Android ne dela, da aplikacija Windows Phone ne deluje. Tisto, kar je potrebno, je, da se polirani, da bo to čim bolj nemoteno. Aplikacija ima pričakovani videz in občutek uporabniškega vmesnika Windows Phone, vendar pa obupno potrebuje poliranje uporabniške izkušnje, zlasti med urejanjem obstoječe objave.

Vendar pa je eden od načinov, na katerega se gleda, skoraj ni upravičeno, da aplikacija ni bila posodobljena v skoraj dveh letih. To je še posebej ključno, če različica Android dobiva redne posodobitve skoraj mesečno.

Ali ste blogger WordPress, ki uporablja pametni telefon Windows Phone? Prenesite aplikacijo WordPress za Windows Phone. Ne pozabite pustiti komentarjev spodaj!

Preberite tudi: s to odlično alternativo lahko zamenjate Internet Download Manager (IDM)

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here