Zmagovalec tekmovanja Nokia E7 Promo na spletni strani Mobility Nigeria

Nokia West Africa je pred kratkim vodila promo, ki je našim bralcem ponudila brezplačno telefonsko številko Nokia E7 na Mobility Nigeria.

Zgodba Malika IO je bila izbrana za nagrajenca, elektronsko sporočilo pa je bilo poslano na naslov, s katerim je pustil komentar. Vendar pa Nokia še ni slišal od njega. Od njega ga tudi ne slišimo.

Tukaj je njegova zgodba:

Kot študent medicine na Univerzi Ilorin v Ilorinu, državi Kwara, kraj, kjer se zdi, da se življenje počasi giblje, je težko ustreliti proti ljudem, ki se navadijo na stare načine. Vedno sem bil zelo domiselen, a sem bil v takem kraju, ljudje težijo k odvračanju od ustvarjalnosti.

V zadnjem času sem bil izbran, da predstavim seminar o malabsorpcijskih boleznih (ne želim se podrobneje seznaniti). Na srečo zame je bila posamična predstavitev, zato ni bilo nobenih zadržanih hrbtnih strani. Takoj so se začele pojavljati različne ideje v moji glavi.

Z aktivnim načrtom podatkov sem najprej iskal videoposnetke v YouTubu z uporabo vgrajene aplikacije YouTube. na srečo sem našel približno dve minuti časa in to je bil CGI video (izgleda resnično kot 3D). Začel sem predstaviti svojo predstavitev z aplikacijo Quick office, ki je bila posodobljena za podporo datotek .pptx. Ko sem prišel domov, sem prenesel shranjeno programsko opremo PowerPoint v moj računalnik za popolno praktično delo. Sem prenesel in vstavil video (to je bil video o osnovah procesov Digestion).

Ko je PowerPoint dokončal vse, kar je bilo, ga je vadil. Sem si mislil, da je to najboljši čas za uporabo aplikacije, ki sem jo že dolgo naložila. Iskal sem aplikacijo v računalniku in ponovno namestil brezžični predstavnik Nokia. Nato sem namestil namizja, tako da je bilo vse dobro. Končno sem hotel ta otroka uporabiti.

D-dan je končno prišel. Drugi ljudje so svoje predstavitve stali pred svojimi prenosnimi računalniki, gledali na zaslon in vztrajno pritiskali na puščične tipke, dokler niso bili narejeni. Skoraj vsi so že bili dolgčas strmeli v projekcijo diapozitivov do trenutka, ko sem bil na vrsti. Stopil sem na oder z mojim telefonom v roki. Z uporabo prenosnega računalnika Nokia Wireless Presenter prek povezave Bluetooth sem že povezal telefon z računalnikom. Stopil sem na stopničke in se preselil čez drugo stran. Vsi me gledajo kot: "Ali ne bi smeli biti pred računalnikom?" Začel sem svojo predstavitev, tako da sem samo kliknil na 5-smerni gumb. Občutek je bil na obrazu vsakogar.

Ko sem nadaljeval svojo predstavitev, so se vsi začeli nasmejati. Ko sem prišel do videoposnetka, so ljudje šele začeli ploskati. Tako dobro sem se počutil. Video sem celo ustavil, medtem ko je nadzornik klical na telefon in nadaljeval od tam, kjer se je ustavil, ko je končal klic. Vsi so bili presenečeni. Lahko bi rekel brez strahu, da bi bil hvalilen, da je moja predstavitev vrhunec seminarja. Nadzornik me je celo prosil za kopijo diapozitivov in video samega. Za moje delo imam B-plus (kar je v tujini zelo težko priti)
Če pogledam nazaj, se zavedam, da je vse, kar je privlačilo občinstvo - raziskovanje tem, iskanje video, daljinsko vodenje diapozitivov po celem prostoru, je bilo mogoče z mojim telefonom Nokia E63. Kaj lahko rečem? V rokah ustvarjalnega in domiselnega uma, lahko resnično naredite veliko kul stvari s telefonom Nokia.

Malik, stopite v stik z Nokia Communications Managerjem na 07064186685, da si uredite, da si vzamejo svojo nagrado. In potem, ko ste to storili, prosimo, vzemite si čas, da tukaj komentirate, da potrdite prejem vašega E7.

Preberite tudi: prenosljivost prenosnih številk, ki bo na voljo maja 2011

Želimo se zahvaliti vsem, ki so sodelovali. Nekaj ​​zgodb je izstopalo, toda seveda je bil le eden pobral.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here