Osvajanje osvajanja operacijskega sistema Windows Phone, ki se uvršča na drugo mesto na trgu pametnih telefonov

Windows Phone je na vrhu in se začne prikazovati. Ko se je boril in osvojil dirko za coveted 3. ekosistem, ki ga je premagal BlackBerry, se zdi, da se sedaj Windows Phone ukvarja z zahtevnejšo nalogo, da se iOS ne bo več oddaljeval od druge točke. Poročila povedo o platformi, ki trka po trgu pametnih telefonov.

- Na Bližnjem vzhodu Windows Phone zdaj pretirava iPhone, pri čemer je 2. mesto po Androidu.
- V Indiji Windows Phone zdaj pretirava iPhone, ki je na drugem mestu na pametnem trgu te države.
- V Latinski Ameriki Windows Phone zaseda drugo mesto
- V Rusiji je Nokia presegel Samsung kot vodilni ponudnik mobilnih telefonov s potiskanjem Asha in Windows telefonskih naprav.

Povzetek vsega zgoraj navedenega je, da Windows Phone postopoma heking, brca in potrkal svojo pot od 3. mesto do 2. mesto na globalnem trgu pametnih telefonov. Bližnji vzhod in Latinska Amerika sta dva bloka, sestavljenih iz več držav, zaradi česar je osvojitev teh ozemelj velika. V septembru 2012 sem napisal, da bo iOS tretji v ekosistemu pametnega telefona. Izgleda, da ta prerokba ne bo dolgo iskala izpolnjevanja. To je, če Windows Phone ohranja ta zagon.

Lumia 520: Mighty Conqueror

Potrebno je povedati: junakova naprava, ki zagovarja osvojitev operacijskega sistema Windows Phone, je skromna Nokia Lumia 520. Vsi točijo pomanjševalnega bojevnika. Kot sem še naprej govoril, se bo bitka borila in zmagala v nizkem segmentu. Beseda je dovolj za modrega.

Lumia 520 nadzoruje 13, 3% celotnega trga Windows Phone. Tukaj je grafikon, ki prikazuje vzpon tega kamna, ki so ga graditelji zavrnili, zahvaljujoč AdDuplexu:

Preberite tudi: internetna raziskava Tech360

Vsi se priklonite kralju!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here