Windows Phone Battery Champ: Nokia Lumia 720

Zmogljivost baterije na mobilnem telefonu je za mene pomembna. Razlog, zakaj se te stvari imenujejo mobilne, je, da jih lahko odklopimo in odhajamo. V današnjem grozničnem svetu vedno povezanih poslovnih in socialnih komunikacij je zmogljivost baterije le nekaj, kar ne morem spregledati. Zdi se mi, da je všeč uporabniški vmesnik za Windows Phone, vendar je bila zmogljivost baterije problem na tej platformi. Do sedaj noben pametni telefon Windows Phone ni dosegel izjemne zmogljivosti baterije. To je pripomoglo, da naprave, ki te sisteme uporabljajo, niso tako privlačne za mene. Zamisel o negi telefona, da bi jo dobili skozi grozno, je samo draži.

Toda bogovi mobilnih niso spali, niti me niso ignorirali, se zdi. Zdelo se jim je primerno, da pošljete rešitelja za Windows Phone. Prvič imamo pametni telefon WP z oceno vzdržljivosti GSMArena 60 ur. Vsi pozdravljajo novo Nokia Lumia 720, ki ima operacijski sistem Windows Phone 8. Pred časom je bilo najbolje, da je Windows Phone ponudil 49 ur z Nokia Lumia 520. Večina drugih je ocenila daleč pod tem, zaradi česar so mi povsem neprivlačni.

S 60-urnim vzdržljivostnim ratingom Lumia 720 trdi ramena z Samsung Galaxy S4 na 63 urah, Motorola RAZR i pri 64 urah in Samsung Galaxy Express na 59 urah. Nazadnje, Windows Phone ima baterijsko zmogljivost.

Ampak to ni vse, kar me pritegne na 720. Ima udoben 4, 3-palčni zaslon, in tako ni monstruoznost, saj je veliko pametnih telefonov danes. Ne želim ničesar s prikazom več kot 4, 8 cm, kar je moja ekstremna točka tolerance. 4, 3 palcev je super za enoročno uporabo! To naredi moj dan. Imam svoje oči na Lumia 720. Nameravam si zaslužiti roke na eni, tudi če to pomeni zasukanje enega od naših partnerjev. Hočem!!!

Preberite tudi: Kako uporabljati Ne moti (DND) v nigerijskih mobilnih omrežjih

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here