Windows Phone 8 odpre tržnico v Nigeriji

V bloku v skupini za Windows Phone je članek, ki omogoča prvi pogled na tržišče Windows Phone 8. WinPhone Marketplace je, kjer uporabniki Windows Phone kupujejo in prenašajo aplikacije, igre, video in glasbo na svoje pametne telefone.

Iz članka:

... z operacijskim sistemom Windows Phone 8 dramatično razširjamo naš odtis po vsem svetu. Potrošniki bodo lahko brskali in prenašali aplikacije v več kot 180 državah na začetku - približno trikrat na 63 trgih, ki so bili danes v uporabi. Razvijalci bodo lahko preko aplikacijskega vozlišča predložili aplikacije na istih trgih s 38 trgov.

Ta podprt seznam vključuje Nigerijo. Nazadnje. In tudi nekaj časa. Z operacijskim sistemom Windows Phone 8, ki je resnično dober in zdaj podpira Nigerijo, morda lahko ponovno pridobim zanimanje, ki sem ga pred Windowsom izgubil pred časom.

Nigeriji, ki je uradno podprta na trgu Windows Phone Marketplace, pomeni, da lahko uporabniki s sedežem v Nigeriji kupijo aplikacije, igre, glasbo in videoposnetke iz trgovine. Upam, da bi to tudi pomenilo, da imajo razvijalci na podlagi Nigerije boljši dostop za pošiljanje svojih aplikacij in zaslužek.

WinPhone Marketplace ima že več kot 100.000 aplikacij, oddaljeno 3. po Android-ju Play Store in pred aplikacijo BlackBerry AppWorld.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here