Windows mobilni ekosistem trpi ogromno nazadovanje, ko se HERE aplikacije vlečejo

Ekosistem pametnih telefonov Windows je pravkar doživel ogromno nazadovanje. Nadaljnji razvoj aplikacij in storitev HERE in storitev za Windows 10 Mobile se ustavi po 20. juniju 2016 in aplikacije bodo odstranjene iz trgovine Windows 10 29. marca. Medtem ko bodo aplikacije Windows Phone 8 še naprej delovale, bodo po tem datumu dobili kritične napake. Enostavna razsodba: HERE aplikacije za pametne telefone Windows so mrtve.

Tukaj je pojasnilo:

V zadnjih nekaj mesecih smo aplikacije HERE združili z operacijskim sistemom Windows 10 z uporabo rešitve, ki po 30. juniju 2016 ne bo več učinkovito. Če želite nadaljevati s ponudbami HERE za operacijski sistem Windows 10, bi morali ponovno razviti aplikacije iz tal scenarij, ki je pripeljal do poslovne odločitve, da odstranimo naše aplikacije iz trgovine Windows 10.

TUKAJ Zemljevidi so ena najboljših aplikacij za navigacijo pametnih telefonov, ta izguba pa je slaba. Microsoftova lastna aplikacija za zemljevide je še vedno na voljo za uporabnike operacijskega sistema Windows 10 Mobile. Medtem ko uporablja podatke HERE, le ne meri do TUKAJ. Kolikor lahko povem, je pametni svet Windows izgubil dragulj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here