Zmagaj na mobilni areni vsak mesec!

Tukaj na Mobilnost, imamo sloves, ki vrnejo članom naše skupnosti s freebies. V preteklih letih smo oddali čas, pametne telefone in dodatno opremo. Včasih je v celoti naša lastna pobuda. Nekatere druge blagovne znamke in partnerji so sodelovali z nami.

V letu 2012 smo uvedli podobno stvar, vendar ni bila precej strukturirana. Z veseljem vas obveščamo, da smo pripravili strukturiran dogovor, ki vam omogoča mesečno nagrado. Od zdaj naprej vsak mesec trije zmagovalci dobijo nekaj od nas tukaj.

Tukaj so osnovne smernice, ki vam omogočajo, da izpolnjujete katerega od naših brezplačnih storitev:

  1. Redno obiščite mobilnost in se pridružite razpravam s predložitvijo pripomb. Pomagajte drugim, da rešijo svoje težave, prispevajo koristne informacije in objavijo svoje mnenje o različnih temah (ne govorite sovražnega govora).
  2. Pri uporabi obrazca za komentar obvezno uporabite svoj pravi e-poštni naslov, saj je elektronska pošta naša sredstva za preverjanje pristnosti uporabnikov, pa tudi stik z zmagovalci.

To je to. Ob koncu vsakega meseca bomo zmagovalce razglasili za najboljših 3 komentatorjev.

Vrh Komentatorji

Če preverite desno stransko vrstico spletnega mesta, se prikaže prikaz trenutnih najboljših komentarjev v mesecu. To naredi proces pregleden, tako da lahko vsi vidijo, kako se stvari premikajo. Člani skupine za mobilnost niso upravičeni, zato na primer lahko varno prezrete omembe "g. Mo "in" Elroy Chibex "na sliki zgoraj.

Nagrade
Najboljši trije komentatorji bodo prejeli naslednje:

  1. Zmagovalec: N1, 000 čas
  2. 1. tekmovalec: čas N500
  3. 2. Tekmovalec: čas N200
Prav tako se glasi: Passport BlackBerry je zdaj na voljo v Nigeriji

Ta freebie velja samo za bralce mobilnosti, ki prebivajo v Nigeriji. Upamo, da bomo lahko kasneje podaljšali v druge države.

Od časa do časa bomo pametne telefone in dodatke oddajali s posebnimi promocijami, kot smo to storili v preteklosti, zato nadaljujte branje in objavljanje komentarjev!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here