Bo RIM preživel do leta 2013 brez Blackberry OS 10?

Vzdevaj . RIM je napovedal padec prihodkov v zadnjih treh četrtletjih. Njihov blagovni znamki OS in naprave, BlackBerry, ne delajo tako dobro na svetovnem trgu, čeprav so dragi Nigerijci.

RIM je tudi napovedal, da bo novi Blackberry OS 10, ki je bil predviden za pošiljanje v naprave pred koncem letošnjega leta, pripravljen do prvega četrtletja leta 2013.

Vzdevaj . To odlašanje se zdi zelo hudo za podjetje RIM. V zadnjem četrtletju ima BlackBerry 78 milijonov naročnikov, kar je več kot 70-odstotno povečanje v septembru 2011. Čeprav je to povečanje, sledi kažejo, da vsako četrtletje prodajajo manj in manj pripomočkov. Prav tako je bilo do sedaj na voljo le 260.000 tablet PlayBook, kar je slaba slika v primerjavi z drugimi tabličnimi računalniki na trgu.

Torej, RIM še vedno prodaja naprave, vendar ne po stopnji, iz katere lahko dobijo dobiček. Ali bo častitljiv pametni telefon, ki bo preživel do leta 2013 brez Blackberry OS 10?

Osebno, počutim se malo pomanjkljivo. Iskal sem nadgradnjo svojega 9810 na nekaj, kar se je zgodilo letos, to pričakovanje pa je zdaj mrtvo.

Windows Phone za tretjo pametno točko?
Če Microsoft in partnerji dobro igrajo svojo igro, bo ta zamuda z RIMom omogočila napredovanje in zagotovitev tretje reže v ekosistemu pametnega telefona. Kakšne so možnosti, da vidimo obliko naprave Blackberry, ki deluje s sistemom Windows Phone? Kdaj bo Microsoft odprl svoj trg Windows Phone v več državah po svetu, da se bo izboljšala dostopnost aplikacij?

Preberite tudi: Pametni telefon Mister Mobility v letu 2010

Kaj misliš? Kakšne so možnosti RIM za preživetje z novim razvojem? Morda jih bo močnejša družba pred tem kupila in dala novo življenje? Kakšni drugi možni scenariji - kot je RIM, ki BlackBerryu sprosti s funkcijami super duperja, da bi do takrat ohranjali zanimanje? Imate svoj govor.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here