Bo Apple spomnil Afrike?

S srcem, ki je polno bolečine, sem zrna svoje zobe in razmišljam, zakaj je Apple očitno in dosledno ignoriral Afriko tako s svojimi napravami do naprav in s tem povezanimi storitvami. Kaj je narobe s potapljanjem v še vedno veliko in neizkoriščeno prebivalstvo v tem delu sveta? Nato postavite iPhone v več rokah. Če sem iskren, so naprave Apple iOS estetsko prijetne, imajo vrhunski videz in občutek ter preprost uporabniški vmesnik, ki ustvarja stvari.

Rad imam Apple naprave, vendar ne more privoščiti enega. To je bil glavni razlog, zakaj še ne raziskujem iOS ali katero koli drugo napravo Apple. V začetku lanskega leta so se pojavile glasbene govorice o načrtovanju Apple, ki naj bi začel domnevno cenejši iPhone5c. V navznoter je bil ta skok za veselje, "Končno! IPhone, ki si ga lahko privoščim ". Po tem, ko so ga začeli, pa je zaslišanje zahtevane cene ostalo grenko okus na mojih ustnicah.

Kdaj bo Apple kdaj naredil telefon, ki ga lahko privoščite? Ne iščem ultra poceni, kot je Innjoos. Recimo, da je nekaj v razponu od 240 do 210 dolarjev strogo sproščeno v državah v razvoju, kot je Nigerija. Kaj bi potem preprečil, da bi ga dobil zase; eh?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here