Pripomočki, ki prihajajo v BOLT Mobile Browser

Bitstream, razvijalci mobilnega brskalnika BOLT, so najavili, da bodo v tem mesecu predstavili mobilne spletne aplikacije, znane tudi kot pripomočke, in številne nove funkcije za priznani mobilni brskalnik na Mobile World Congressu. To bo del funkcij na prihajajoči različici 1.7 BOLT.

Tukaj je celotno sporočilo za javnost iz Bitstreama:

MARLBOROUGH, Mass. - 3. februar 2010 - Bitstream Inc. (NASDAQ: BITS) je danes objavil, da bo prihajajoča različica mobilnega brskalnika BOLT ™ vključevala možnost zaganjanja spletnih aplikacij, ki se običajno imenujejo "pripomočki." Ker je BOLT spletni brskalnik, ki deluje na mobilnih telefonih vseh vrst, bo dodajanje spletnih aplikacij uporabnikom BOLT omogočilo večjo funkcionalnost na svojih mobilnih telefonih. Novi BOLT Widgets zmogljivosti bodo predstavljeni v različici beta, kot del prihodnje različice BOLT 1.7, ki bo objavljen javnosti na Mobile World Congress 15. februarja 2010.

Čeprav BOLT že izvaja spletne aplikacije, napisane v Ajaxu, Javascriptu in drugih spletnih programskih jezikih, kot so priljubljene Facebook igre Mafia Wars in Google Dokumenti, bodo nove spletne aplikacije nameščene neposredno znotraj BOLT-a in bodo tako nalagale in izvajale še hitreje. Uporabniki BOLT bodo lahko odkrili, izbrali in namestili določene aplikacije preko BOLT Widget Gallery. BOLT bo prikazal ikoničen seznam vseh nameščenih aplikacij, kar uporabnikom omogoča, da jih hitro najdejo in uporabljajo neposredno znotraj BOLT-a.

"Kot so pokazale številne nedavne mobilne in brezžične trgovinske oddaje, so mobilne aplikacije del glavne mobilne izkušnje, " je dejal Sampo Kaasila, podpredsednik za raziskave in razvoj v Bitstreamu. "Vendar pa je velika večina telefonov v uporabi danes" funkcija telefonov ", ne pametnih telefonov. Na žalost za uporabnike teh milijard mobilnih aplikacij ni težko najti, namestiti in zagnati mobilnih aplikacij. Z dodajanjem spletnih aplikacij BOLT-u Bitstream ne le izboljšuje uporabnost našega brskalnika za mobilne naprave, prav tako pa omogočamo dobesedno milijardam ljudi, da se udeležijo revolucije mobilnih aplikacij. "

BOLT je brskalnik, ki podpira strežnik, za katerega se je izkazalo, da ima najbolj natančen prikaz strani vsakega mobilnega brskalnika v svojem razredu, pri čemer preizkusi popravek strani Acid3 za 100%. Uporaba te iste tehnologije za računalništvo v oblaku, ki podpira spletne aplikacije, omogoča BOLTu ponuditi večjo funkcionalnost za širok spekter naprav, ki jih BOLT že izvaja, tudi na najosnovnejših mobilnih telefonih.

Ob zagonu bo Bitstream imela začetno zbirko vzorčnih aplikacij, ki so na voljo v galeriji pripomočka Beta. Spletne aplikacije BOLT so napisane kot standardni W3C widgets (www.w3.org/TR/widgets/), standard s široko podporo industrije.

Bitstream bo predstavil svojo novo različico BOLT proizvajalcem originalne opreme in operaterjem na Mobile World Congressu v Barceloni od 15. februarja do 18. februarja v stojnici številka 1A70.

O podjetju BOLT
Uveljavljeni mobilni brskalnik BOLT ima najbolj verodostojno izrezovanje spletnih strani katerega koli brskalnika v svojem razredu. Ta hiter mobilni brskalnik hitro in natančno prikazuje spletne strani v mobilnih telefonih, tako kot bi se prikazali na namiznih računalnikih. BOLT je edini brskalnik za mobilne telefone vseh vrst, ki podpirajo pretakanje videoposnetkov s priljubljenih spletnih mest za izmenjavo medijev, kot sta YouTube in MySpace. Na podlagi istega orodja za odrezovanje spletnih strani, ki ga uporabljajo iPhone-ovi Safari in brskalniki Chrome za Chrome, je BOLT združljiv z večino svetovnih 4 milijardi mobilnih telefonov. BOLT ima patentiran način prikazovanja z deljenim zaslonom, intuitivne bližnjične tipke in funkcijo kopiranja / prilepka ter ponuja uporabniku prijazno in bogato funkcijo za mobilno brskanje za celo mobilne telefone na ravni začetka. Prenesite BOLT brezplačno na //boltbrowser.com - mobilni internet v vašem telefonu še nikoli ni izgledal dobro.

O Bitstreamu
Bitstream Inc. razvija programske tehnologije in aplikacije za industrijo grafične umetnosti in mobilne komunikacije. Nagrajene pisave Bitstream in tehnologije pisav omogočajo proizvajalcem naprav in razvijalcem aplikacij, da pri vsaki resoluciji postanejo najkakovostnejše besedilo v katerem koli jeziku, na kateri koli napravi. Blagovna znamka podjetja MyFonts je svetovni vodilni ponudnik pisav za potrošnike. Bitstreamova znamka Pageflex omogoča tržnikom, da preprosto proizvajajo prilagojene komunikacije v tiskani obliki, elektronski pošti in na spletu. Najnovejša ponudba podjetja je mobilni brskalnik BOLT, ki ga je po objavi v februarju 2009 namestilo milijone uporabnikov po vsem svetu. Za več informacij obiščite www.bitstream.com.

Mobilni spletni brskalnik BOLT se je pravkar izboljšal. Najprej ste to slišali iz Mobility Nigeria.

Prav tako se glasi: Nokia N8 - Nova zaveza Symbian za učinkovitost virov?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here