Zakaj vaša naprava Android ni bila posodobljena

Eno zlo, ki je bilo vedno povezano z Androidom, je bilo vedno drobljenje. Čeprav je ista razdrobljenost v določeni meri, je tisto, kar je dalo Androidu oporo, ki jo ima danes, večkrat ovira končne uporabnike.

Skoraj vsi proizvajalci Android imajo zapisano zgodovino za počasno posodobitev najnovejše različice za Android, pri čemer nekatere celo zavračajo vodilne naprave, ki imajo zmožnost za zagon najnovejšega OS-a. Zelo priljubljen primer je Samsung, ki je zanikal prvotni Galaxy S nadgradnji na Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), vseeno zaradi dejstva, da ne more zagnati svoje kože (Touchwiz) na vrhu Android 4.0. Drug primer je Sony z izjemo Xperia Play iz nadgradnje.

Android, ki je odprtokodna programska oprema, je brezplačen za praktično kogar koli, da bi lahko prevzel in prilagodil vodstvo do več naprav z različnimi velikostmi zaslona, ​​procesorji in pomnilniškim prostorom.

Vsak proizvajalec želi razlikovati, tako da ko vzamejo kodo, ga prilagodijo svoji lastni lastni koži in naložijo prilagojene aplikacije na njem.

Kot taka, ko se sprosti najnovejša različica Androida, morajo najprej vzeti kodno vrstico po vrstici in jo nato prilagoditi vsaki koži, ki jo imajo na napravi. Google telefoni / serija Nexus so vedno prvi, ki dobijo posodobitve, ker vodijo čisto različico brez povezave, tako da nimajo zamud pri posodobitvi.

Kot primer, menite, da je proizvajalec, kot je Samsung, ki ima 6 različic Galaxy S2. Najprej morajo prilagoditi različico Android različnim različicam in nato uporabiti vse opredeljevalne funkcije, ki so jih prvotno pošiljali z napravo.

Do trenutka, ko so končali s popravljanjem hroščev in zagotovitvijo, da vse deluje pravilno, se lahko zgodi 6 mesecev, končni uporabnik pa bo jezen zaradi dejstva, da telefon še ni prejel posodobitve. To je primer tega, kar se dogaja za prizori.

Prav tako se glasi: Torej, tukaj sem dobil BBM po meri PIN

Zaključek
Spodaj izpostavljeni so kratke točke, zakaj mislim, da vaša sijajna naprava ne uporablja najnovejše različice Androida.

1 . Custom Skins. To je del zgoraj opisanega.
2 . Dolg razvojni cikel / lahkotnost proizvajalca. Proizvajalec naprave se je morda preprosto odločil, da ni vredno, da posodobi svojo napravo.
3 . Pomanjkanje RAM / strojne nesposobnosti. V vaši napravi morda manjka strojna oprema za zagon posodobljenega OS.
4 . Low-end naprava / Ni vodilni izdelek. Če vaša naprava ni vodilni izdelek, ni verjetno na seznamu proizvajalcev.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here