Zakaj bi morali posodobiti strojno programsko opremo svojega mobilnega telefona?

Sem bil vpleten v pogovor Cvrkutati, v katerem je nekdo omenil, da je naletel na 5 ali 6 uporabnikov Nokia N8 s svojimi napravami še vedno na PR1 ali 1.2 firmware. Prav tako sem omenil, da povprečni uporabnik BlackBerry tukaj v Nigeriji ne namešča nobenih aplikacij razen tistih, ki prihajajo s telefonom, posodobijo aplikacije, da ne omenjamo posodobitve njihovih naprav. Dokazi pred menim, da velja enako za večino uporabnikov iOS in Android.

Po mojem mnenju bi morali proizvajalci naprav in razvijalci OS napraviti obvestila o posodobitvah aplikacij in firmwareov bolj vsiljiv ali v svojem obrazu. In mora biti popolnoma OTA. Nihče ne bo nikoli moral povezati mobilnega telefona s PC-jem, da bi ga posodobil v tem dnevu in starosti .

Torej, zakaj bi se sploh kdaj trudili posodabljati svoj mobilni telefon? Ni dolgih zgodb.

Eno, nekaj pritožb, ki jih imate o vašem mobilnem telefonu, je bilo poskrbljeno z novimi firmware-om. Posodobi in težave izginejo.

Dve, ​​nekatere nove funkcije in funkcionalnosti so lahko na voljo z novejšimi firmware. Posodobite, da boste uživali v teh funkcijah.

Tri, novejša strojna programska oprema lahko prinese kul, fancy, trike v telefon. Mi geeks to imenujemo sladkarije. Z drugimi besedami, vse izgleda bolje. Nadgradite in vnovič se zaljubite v to, kako izgleda uporabniški vmesnik vašega mobilnega telefona.

Primeri
V teh dneh nosim tri telefone - Nokias N8 in N9 ter BlackBerry 9300 Curve 3G.

Posodobil sem svoj N8, da bi uživali v novih koristih Anne, in tudi neuradno, da bi uživali v prednostih Symbian Belle (ki bo kmalu uradno sproščen). Belle je povsem drugačna zver in kot rezultat, moj N8 je drugačna naprava v celoti od tega, kar je bilo.

Prav tako se glasi: Vsi ti pametni telefoni želijo biti kot iPhone

N8 je tako drugačen, da ga ne morem pustiti doma, medtem ko imam N9 z mano, zato imam oboje.

Prav tako sem posodobil firmware Curve 3G od BlackBerry OS5 do OS6 in izboljšave so odlične. Hvala bogu za posodobitve strojne programske opreme.

Kako
Namestite računalniško programsko opremo svoje naprave v sistem, povežite svojo napravo in kliknite meni, da preverite, ali so na voljo vse posodobitve. Če je na voljo in imate hitro internetno povezavo, morate storiti v nekaj minutah (razen, če posodabljate napravo iOS, v tem primeru pa si med prenosom posodobitve ogledate film).

Ali ste posodobili svoj mobilni telefon? Ali je vaša naprava po posodobitvi še boljša? Če niste, pojdite zdaj.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here