Zakaj bi morali paziti na specifikacije pametnih telefonov

Obstaja miselna šola, ki si prizadeva razširiti zamisel, da pametne specifikacije niso pomembne, zlasti vsakodnevnemu uporabniku (ki predstavljajo večino trga). To nam je povedano, ker je iPhone primer, kako očala niso pomembne (sic), da nihče ne potrebuje resnično skrbi za očala.

Nekateri razlogi, zakaj so značilnosti pametnih telefonov pomembne

Ko ljudje spodbujajo takšne zamisli, preprosto pozabijo na nekaj stvari:

  1. specifikacije povejo uporabnikom, da iPhone ne podpira kartice microSD, nima pomnilnika USB in potrebuje iTunes za sinhroniziranje in shranjevanje medijev
  2. to je očala, ki nam povejo vse ostalo, da je iPhone sposoben in nesposoben v primerjavi z drugimi pametnimi telefoni
  3. specifikacije za pametne telefone nam povejo, da telefon s fotoaparatom ponuja 4k video in drugo VGA (in ni nobenega načina, da bo slednji ustvaril boljše videoposnetke kot prvi)
  4. specifikacije mi povejo, da lahko en pametni telefon naredi TV-out, drugi pa ne more
  5. je zaradi specifikacij, da kupec, ki išče boljšo zmogljivost, ve, da bi se izognili pametnemu telefonu Android 512 MB

Vprašanje ni, da so specifikacije nepotrebne. Težava je pogosto poskušati primerjati specifikacije med pomarančami in jabolkami. In to je trud v nesmiselnosti. Specifikacije same po sebi nam dajejo pregled, kaj pričakovati od različnih pametnih telefonov.

Specifikacije pametnega telefona niso samo proizvajalci, ki poskušajo doseči točke. Specifikacije imajo zelo uporaben namen. Seveda, kot vsaka dobra stvar, lahko kdorkoli zlorablja in hype, da bi dosegel svoje cilje. Toda specifikacije so pomembne. Veliko.

Prav tako se glasi: Nokia 700 in 701 - naprave Symbian Belle - zdaj se odpremo

Vse ostalo v življenju so pomembne: predelana hrana, pijača, stanovanja, letala, avtomobili, računalniki, gospodarska elektronika, oblačila itd. Specifikacije bodo vedno pomembne, ker imajo ljudje posebne potrebe in ne vsi izdelki v kategoriji izdelkov bodo izpolnile te potrebe.

Primerjava specifikacij morda ne daje vedno natančne slike o tem, kako uspešna sta dva konkurenčna pametne telefone, vendar specifikacije bodo pomagale bodočim kupcem, da ugotovijo, ali telefon, ki ga razmišljajo o nakupu, verjetno ustreza njihovim potrebam. Ali je v celoti ustreza posebnim potrebam, ki so boljše od tekmovalnega telefona.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here