Zakaj je morda potrebna tablična naprava

Če ne nameravate dobiti tabličnega računalnika zase, zaradi enega ali drugega razloga, boste morda morali še naprej gledati ta vse bolj priljubljen žanr mobilnih računalniških naprav. Da, še niso prisotni v smislu približevanja zrelosti, vsestranskosti in funkcionalnosti, ki jih ponujajo tradicionalni osebni računalniki, vendar se boste strinjali z mano, da so prišli daleč in se lahko od tukaj naprej le izboljšajo.

Prednost tabličnega računalnika
Tukaj so moje osebne točke tega, kar sem začel razmišljati kot prednost tabličnega računalnika. Izhajajo iz tega, da že nekaj časa uporabljate Samsung Galaxy Tab.

1. Vedno večja prednost: velika večina uporabnikov tradicionalnega računalnika je preprosto zaprla, če ni v uporabi. Tablica na drugi strani vedno ostane, ali jo uporabljamo ali ne. Torej, če hitro potrebujem zamisel, je moja tablica vedno pripravljena na to nalogo. Tudi, ker mi ni treba zagnati tabličnega računalnika vsakič, ko jo potrebujem za uporabo, lahko hitreje dostopam do interneta kot na navadnem računalniku.

2. Prenosljivost: Medtem ko je tableta težja in večja od pametnega telefona, je običajno lažja in v mojem primeru manjša od povprečnega računalnika. Zato je bolj prenosljiva naprava kot tradicionalni računalnik. Prav tako lahko dodam, da je polnilec tabličnih računalnikov bolj prenosen kot prenosni računalnik, zaradi česar jih je veliko lažje prenašati. Prav tako se počutijo bolj udobno za uporabo v sistemu javnega prevoza, na primer, kot tudi za netbooks.

Prav tako se glasi: Zakaj sem ne odgovoril na Facebook klepet in sporočila

3. Produktivnost: tu je tableta prednost pred pametnim telefonom. Velikost zaslona tabličnega računalnika omogoča opravila, kot so brskanje po spletu, gledanje videoposnetkov in branje e-knjig veliko bolj prijetne kot na pametnem telefonu. Klasični primer tega dejstva je bil izveden v pisarni Mobility Nigeria. Isti datoteki PDF smo poslali tudi na kartico Nokia N8 in na kartico Samsung Galaxy. Ko je bila datoteka na obeh napravah odprta, je tablični računalnik bolje obdelal in dal boljšo izkušnjo kot v telefonu Nokia N8. Pravzaprav moram reči, da je bila bolečina, da si ogledate datoteko na N8. Sem imel bolj zabavno branje in odzivanje na e-pošto na kartici kot na katerem koli pametnem telefonu, ki sem ga kdaj uporabil.

4. Življenjska doba baterije: trajanje baterije v tabličnem računalniku, vsaj tisti, ki sem ga uporabljal, traja dlje kot pri povprečnem prenosnem računalniku. Življenjska doba baterije je v teh dneh postala nepogrešljiva pri mobilnem računanju.

5. Multimedia Creation on the Go: sposobnost zajemanja trenutkov, bodisi v fotografijah ali videu, je tista, ki jo trgovinski računalnik nima in ne bo dobil, in tisti, ki se bo še naprej izboljševal v tabličnem računalniku. V teh dneh socialnih medijev je sposobnost ustvarjanja medijev na poti zelo kritična.

Tablični računalnik bo v letošnjem letu vsekakor postal priljubljen, saj bo veliko proizvajalcev prišlo na pasovno širino, toda vprašanje, ki ga je treba vprašati, je, ali ga boste dobili ali ne?

Preberite tudi: kupujte in prodajajte na trgu SMS

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here