Zakaj ni iPad Killerja?

Vsakič, ko je napovedana nova tableta ali ko špekulacije začnejo nastajati, se beseda "iPad Killer" razburja okoli veliko. Toda nobena tableta ni živela do tega imena. Želim dati nekaj preprostih razlogov, zakaj mislim, da je to tako.

Notranja konkurenca
Lahko ga imenujemo dirka pred dirko, vendar mora večina tabličnih računalnikov Android tekmovati z drugimi tabličnimi računalniki Android, preden se začnejo tekmovati z iPadom. Mislim, da to naredi spredaj proti iPad razvoden ali razdrobljen - ali karkoli hočeš poklicati.

Seveda je to nekako dobro za potrošnika, ki ima več možnosti. Še vedno pa ob koncu dneva, če se zdi kot nepopolno doživetje bodisi na sprednji strani programske opreme bodisi na sprednji strani strojne opreme.

Over / Under Featured
Vsi vemo, da je veselje uporabe operacijskega sistema Android, da lahko dobite naprave po skoraj vsaki ceni. To je prednost in pomanjkljivost. Če porabite denar na proračunski napravi, boste na koncu dobili polpodobno napravo ali vso napravo, če imate srečo. Ampak skupaj z znižanjem cen bo tudi nekaj pomembnih značilnosti, kot tudi cut.

Če imate denar za visokokakovostno tablico, dobite toliko funkcij in toliko aplikacij za uporabo strojne opreme, s katero se proizvajalec pohvali. Drug razlog, zakaj večina proizvajalcev tabličnih računalnikov izgubi iPad, je večinoma zaradi razpoložljivosti veliko aplikacij. Obstaja tudi vprašanje podobnih ali celo višjih cenovnih točk za iPad.

Prav tako se glasi: Ustvarite za tekmovanje Millions, podaljšano do 1. novembra 2011

Dodatki
Uporabniki iPad so po izbiri razvajeni, ko gre za dodatke. Te segajo od pametnih prevlek do pisal in zunanjih klaviatur. Da, vem, da imajo nekatere tablične računalnike s sistemom Android tudi dodatke, vendar niso tako raznolike kot iPad.

Zaključek
To je nekaj razlogov, zakaj mislim, da ni "iPad Killer". Ne trdim, da ne obstajajo druge tablete z boljšo strojno opremo. Moj argument je, da iPad ne morejo ubiti v vidikih, ki jih uspe.

Najbolj najbližje konkurenci iz kampa Android je Kindle Fire. Ima težko kožo različico Androida in ga Amazon skrbno nadzira.

Kaj misliš?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here