Zakaj je Lumia 650 brez kontinuuma slaba poslovna odločitev

Microsoftova Lumia 650 je morda najbolj razburljiva, najbolj okusno zasnovana Lumia v letih. V srednjem rangerju gledamo s čistimi črtami in eloksiranim aluminijastim okvirjem. Sproščen takoj po vodilnih Windows 10 Mobile, 950 in 950XL, je bolj dostopen pametni telefon v srednjem razredu. Vendar pa za vse svoje glitz in glamur, ne ponuja podpore za Continuum.

Continuum je tisto, kar vam omogoča, da svojo Lumia uporabljate kot računalnik, ko je povezan z monitorjem in tipkovnico. Microsoft pravi, da so strojne omejitve razlog, zakaj 650 ne ponuja te funkcije. Po njihovem mnenju telefon Lumia zahteva vsaj procesorje Qualcomm Snapdragon 617, 808 ali 810 in vsaj 2 GB RAM-a, da so primerni za Continuum.

Moj vzrok: Microsoft bi moral dati ta minimum 650. Namesto tega ima navaden Snapdragon 212 in 1 GB RAM-a. In tukaj so moje misli o tem.

Lumia 650 brez kontinuuma

Zakaj preživeti dve leti in tisoč denarnih sredstev za razvoj novega operacijskega sistema, ki ima eno izjemno funkcijo, ki jo konkurenčne platforme nimajo, in nato zaženejo nove telefone, ki zahtevajo prekinitev banke za uporabo te nove funkcije?

Vse to pričakovanje od uporabnikov; ves čas ljubitelji Lumije so se zlepljali nad novimi možnostmi, ki jim jih bo prinesel Windows 10, nato pa prispe in telefon, ki ga mnogi od njih lahko privoščijo, nima te funkcionalnosti.

Govorimo o platformi, ki je v zadnjih dveh letih videla erozijo tržnih trgov, zdaj pa reče bodočim uporabnikom: "Če želite Continuum, nimate druge izbire, kot da porabite N150, 000 na Lumia 950 ali N180, 000 na 950 XL.

Prav tako se glasi: Tukaj je dobra tretja stran Facebook aplikacija za uporabnike BB10

S stališča potrošnikov je verjetno, da oseba, ki si lahko privošči 950 / XL, ne potrebuje Continuuma in zato nikoli ne bo kupila teh telefonov. Ampak razmišljajte o milijonih ljudi, ki si želijo imeti osebni računalnik. Kontinuum bi jim bil dobro prodan. Lumia 650 z Continuum bi imela smisel. »Kupite ta cenovno ugoden pametni telefon in ga lahko tudi priključite na tipkovnico in monitor, da ga uporabite kot računalnik«. Bam! Whammy!

Sedaj uporabljam Continuum prek mojega Lumia 950 dnevno v pisarni kot svoj glavni računalnik. Deluje odlično za večino nalog. Elroy ga je prejšnji teden imel okus in stresal v ekstazi. Kontinuum je lepa stvar. Lumia 650 bi moral biti zasnovan za podporo Continuum. Cenovno dostopen pametni telefon, ki je tudi računalnik. Lumia 650 brez kontinuuma je zelo slaba poslovna odločitev.

Žalostna igra 10-ih
Konec proračuna je tisto, kar je vzdrževalo Windows na mobilni napravi, medtem ko Microsoft ponavlja isto napako, ki jo je BlackBerry naredil z BB10 - neupoštevanje proračunskega trga, s katerim je BlackBerry povečal tržni delež.

Ne smete nikoli prezreti nobenega segmenta trga, ki trenutno podpira vaš izdelek . Tako kot pri BB10, tako da je zdaj z operacijskim sistemom Windows 10. Očitno je igra 10-ih. BlackBerry 10 OS trenutno podpira življenje, delno zaradi ignoriranja proračunskega trga, ko je BB10 prišel na tok. Zdaj je težko predstavljati, da se ne dogaja v operacijskem sistemu Windows 10 v mobilnih napravah.


[shema tipa = "izdelek" ime = "Lumia 650" description = "Lumia 650 je cenovno ugoden pametni telefon z operacijskim sistemom Windows 10, vendar ne ponuja kontinuuma" znamka = "Microsoft Lumia" manfu = "Microsoft" model = "Lumia 650"] Prav tako se glasi: Mnenje: množica mobilnih techie je pokvarjena

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here