Zakaj potrebujem 3G tablični računalnik Android

Želim 3G tablični računalnik Android. Da; Jaz že imam tablični računalnik, samo tablični računalnik s WiFi-om. To je BlackBerry PlayBook - in to je fantastično delo in igra orodje. Samo, da zdaj želim, da ima kartico SIM. Vidite, mobilni internet moram deliti s pametnim telefonom prek vročih točk, da bi lahko deloval na spletu na spletnem mestu PlayBook. To pomeni, da obe napravi zmanjkujeta moči zelo hitro. PlayBook mi daje vrsto svobode, ki jo želim na mobilni napravi, vendar mi primanjkuje kartice SIM in spremljajočih težav.

Prav tako sem imel v lasti dva iPadsa - različice 1 in 2. Oba sta bila omogočena s kartico SIM. Obe sta bili dobri pripomočki, vendar ne morem živeti z omejitvami obeh iOS in iPads samih. Zelo frustrirajoče zame.

3G tablični računalnik Android je poskrbel za vse zgoraj navedene težave. Ko delam na spletu v tabličnem računalniku, lahko pametni telefon počiva in ima moč ohranjen. Poskrbite, da bo tablični računalnik uporabljal Android bi pomenil, da bi imela tudi to vrsto svobode. Svobodo, da vtaknem tablico v osebni računalnik in kopiram datoteke. Sloboda za pravilno opravljanje več nalog. Svoboda uživanja polne zmogljivosti Bluetooth.

Najpomembneje pa je, da baterija mojega telefona ni treba zmanjkati tako hitro, kot trenutno.

Imel sem številne Android pametne telefone - štirinajst (14), da so natančni - in ne samo ena tableta na tej platformi. Zagotovo je čas, da preizkusite Android tablični računalnik. 3G tablični računalnik Android.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here