Zakaj lahko dobim BlackBerryovo napravo

Pred nedavnim sem preveril moj časovni načrt na Cvrkutu, ko sem naletel na razpravo gospoda Mobility o podjetju Etisalat in Airtel, ki ponuja neomejene načrte za podatke o svojih napravah Blackberry.

Vidite, da sem zelo težka potrošnik podatkov in jaz gorim po načrtih podatkov, ki so začetni, namenjeni mesec dni v tednih, celo dni atimes.

Potem sem nadaljeval z razpravo in ugotovil, da obstaja možnost, da privezovanje napravam, kot so prenosni računalniki, ne privlači dodatnih stroškov in sem začel zanimati.

Jaz sem navdušen Android uporabnik in resnično mi je všeč celoten koncept in izvajanje operacijskega sistema kot celote, in mislim, da bom z uporabo Blackberryja, bi me zavračal običajni dan.

Vidiš, ne sovražim operacijskega sistema Blackberry. Pravzaprav sem resnično občudoval, kako so prišli tako daleč, glede na to, da so se razvili, ko so se pagerji vrnili čez dan. Še en podvig, ki me spoštuje Blackberry, je integracija socialnega omrežja in kako lahko zagotovijo podjetje kot varnost na mobilnem telefonu.

Vso potezo na strani, na eni stopnji v mojem življenju sem izjavil, da ne bi želel, da bi bil ujeti mrtev z Blackberry, ker to ni bilo narejeno zame.

Ampak mislim, da bom moral zaužiti tableto Blackberry, ker je to videti kot najboljša alternativa za neomejene podatke in hitro razsvetljavo omrežja, kombinirane v poceni paket, ki je ekonomičen in vrednost za denar (če storitev deluje ).

Končno vsakdo ve, koliko stane Blackberry 8520?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here