Zakaj se lahko držim Symbian na zelo konec

Vnaprej: ko naslednjič v skušnjavi reči: " Toda tako in tako telefon deluje enako kot ta telefon, " se prosimo, da se upira tempiranju. Dokler niste dejansko uporabljali naprave / platforme na enak način, kot ga je opisal nekdo, ne veste, ali se stvari trgajo ali ne. Šala je lahko samo na tebi.

O Androidju in napravah, ki delujejo na tej platformi, je bilo toliko hrupa. Od nedavnega, Dayo in jaz smo imeli priložnost, da intenzivno uporabljata dve napravi Android - Galaxy Tab in HTC Desire HD.

Na papirju in ob prvem nastopu se ni zdelo, da je bila na teh napravah nesposobna. To je bilo, dokler nisva delala z njimi.

Prilepi datoteke na e-pošto
Galaxy Tab ni mogel priložiti datoteke PDF v odhodni pošti. Odgovoril je, da je velikost datoteke presegla najvišjo mejo.

Odd, vendar je Desire HD obdelal isto datoteko brez težav. Zakaj je razlika v zmogljivosti v dveh napravah, v katerih je Android v2.2?

Tudi, ko so tablice potisnjene kot nadomestke za netbook za nekatere kategorije uporabnikov, zakaj takšna neumna omejitev? Prav tako bi pričakovali, da bo Desire HD imela to omejitev, če sploh, in ne Tab.

Potrebujem, da rečem, da je Nokia N8 - ki je bil zelo maligiran kot »premalo močan in datiran« - nima težav z elektronskimi priključki katere koli velikosti, ki smo jo kdajkoli vrgli?

Kopiranje besedila v e-pošto
Prejeli smo pošto in morali kopirati del njenega dela za lepljenje drugje. Za življenje obeh, Galaxy Tab nam ni ponudil take možnosti, da bi kopirali besedilo, ki smo ga potrebovali.

Prav tako se glasi: Kupite telefon Nokia Dual SIM; Win dva avtomobila!

Medtem ko nam je Desire HD dovolil, da kopiramo besedilo v oddelku za urejanje besedila, v telesu preusmerjenih sporočil ni obstajala možnost.

V enem primeru sem moral odpreti svoj mobilni telefon Nokia N8 Symbian in pridobiti pošto, kopirati potreben razdelek in ga prilepiti na zahtevano spletno stran, potem pa naložiti spletno mesto na Desire HD, da dokončam urejanje. Duh.

Oprostite, ampak zakaj bi morali imeti dve super-duper napravi Android 2.2 v naših rokah in kdaj morali iskati nekaj drugega, da bi lahko kopirali besedilo iz posredovanega e-poštnega sporočila?

Da; Android ima kopiranje in prilepitev, vendar zagotovo ni na vrhunskem načinu, kako je integriran v Symbian ali celo BlackBerry. Nismo imeli ene situacije, v kateri ne moremo kopirati besedila na napravi BlackBerry.

Torej ...
Do datuma mobilna platforma ne ustreza mojim zahtevam za mobilne računalnike, kot je Symbian. Če bi želel odličen uporabniški vmesnik brez veliko funkcionalnosti ali funkcij, sem dal denar za napravo WindowsPhone. Po mojem mnenju je to najboljši mobilni uporabniški vmesnik za zdaj. Ampak, če hočem naprave, ki delajo vse, kar potrebujem, je logična platforma Symbian. V zvezi s tem iOS ne meče zanj. Android tudi ne. Medtem ko ima BlackBerry (vsaj Torch 9800), nezanesljivi BIS od naših ponudnikov omrežij preprosto pomeni tudi njeno dobro.

PS: Vedno se sprašujem; BIS je poslovno usmerjena storitev. Zakaj naša omrežja ne morejo zagotoviti vrste zanesljivosti, ki jo potrebujejo poslovni uporabniki?

To je vsestranskost Symbian, ki me bo nadgradila na Nokia E7 takoj, ko bo zadela naše obale. 4, 0-palčni zaslon in QWERTY tipkovnica sta za mene zelo zanimiva. Verjamem, da bom vedno glasoval Symbianu, dokler se druge platforme ne bodo srečale v smislu vsestranskosti ali dokler ne bo Symbian potrjen mrtev.

Preberite tudi: Izvozite datoteke na kartico SD v novi različici Dropbox za Android

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here