Zakaj se vrnem na Windows Phone - @JesseOguns

Jesse Oguntimehin (ali samo Jesse Oguns) je gadget navdušenec in ploden mobilni recenzent, ki je dobro znana tukaj. Nokia Lumia 1020 je pametni telefon 2012 s fotoaparatom z ločljivostjo 41 milijonov slikovnih pik in Xenon bliskavico. Ko nekdo kot Jesse, ki ciklira skozi veliko telefonov, odide, da kupi svojo tretjo Nokia Lumia 1020 3 leta po sprostitvi, mora biti nekaj za to. Ne moremo se upreti, da ga brenemo, da bi mu nekaj vprašanj o njegovi romanci z Windows Phone OS in Lumia 1020 posebej.

Odšli ste, da kupite drugo Lumia 1020, da zamenjate drugo, ki ste jo dali. Kakšen je bil vaš glavni motiv za ta nakup?

Jesse : Mislim, da ima najboljšo kamero v katerem koli pametnem telefonu, ki sem ga kdaj imel. Imel sem in uporabljal iPhone 5s, Samsung GALAXY S5, BlackBerry Passport, HTC One M8 in Huawei Ascend P7. Nihče od njih se ne ujema z močjo Nokia Lumia 1020. Čakal sem 1020 naslednika, vendar je bilo predolgo v prihodnosti. Jaz sem šel naprej in kupil to od Etisalat Nigerija, saj jih imajo na posebno ponudbo.

Kako ste se prvič predstavili v operacijskem sistemu Windows Phone?

Jesse : Najprej sem videl Windows Phone 7 na HTC D7. Na kratko sem igral z njim. Takrat ni imel kopije in paste, zato je bil precej mlad. Moj osebni prvi Windows Phone je bil Nokia Lumia 920. To mi je bilo darilo od družbe Nokia v začetku leta 2013. Medtem ko sem uživala v uporabi fotoaparata, je bil prvi telefon in prva ljubezen iPhone 5.

Preberite tudi: Pepsi P1S 4G Phablet Specifikacije in cena

Kateri pametni telefoni s sistemom Windows Phone ste bili v lasti do datuma?

Jesse : v lasti imam HTC 8X, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 925, Nokia Lumia 1020 (3-krat), Nokia Lumia 1520, Nokia Lumia 630 in Nokia Lumia 535.

Vau! V lasti ste vsi, in Lumia 1020 trikrat! Kaj je to z Windows Phone, ki je tako privlačna, da vas spet znova vrača k njej?

Jesse : Najprej kamera in dejstvo, da sem bolj produktivna, kadar uporabljam BlackBerry ali Windows Phone. E-pošta, koledar, besedilna sporočila delujejo bolje zame. Videl sem tudi Windows 10 v akciji. Všeč mi je, kje je Microsoft, in sem bil trdno prepričan v platformo od Windows Phone 8.1 je bil sproščen.

Boste sami mislili, da je Windows Phone fanboy?

Jesse : Ne; Nisem fan fant Windows. Ampak verjamem v potek operacijskega sistema. Rast delovanja OS mi je navdušila. Nisem navdušen fant nobenega operacijskega sistema ali naprave, vendar se večinoma nagibam k iPhoneu iPhone. Moj zadnji iPhone je bil iPhone 5s. Bilo je več mesecev, odkar sem nazadnje dobil iPhone. Še vedno želim priti na iPhone 6, čeprav Apple me je pripeljal do "Oh; la la la !! "

To je zavoj, fantje! Slišali ste od Jesseja samega.

Medtem, če še vedno ne razumete hype za Lumia 1020, Oglejte si te osupljive večerne posnetke UNILAG, ki jih je gospod Mo vzel z Lumia 1020 leta 2013.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here