Zakaj sem kupil BlackBerry

Pred približno dvema tednoma sem šel in si pridobil Blackberry napravo; Curve 9320 je natančen. Jaz, samoprojaven Android fanboy pridobivanje Blackberry; O agoniji!

Za začetek nisem nikoli mislil, da bom kdaj dobil napravo Blackberry. Kdaj! Glavni razlog za to je, da sem se želel seznaniti s tem, kako naprave Blackberry delujejo glede na to, da zelo malo vem o platformi.

Zaradi proračunskih omejitev imam 9320 (na sliki), ki teče Blackberry OS 7.1. Ima različne funkcije, kot so radio, namenski gumb BBM in drugi namenski gumb kamere, čeprav lahko spremenite funkcijo obeh drugih možnosti.

Medtem ko je bil moj glavni razlog za to, da sem bil seznanjen z operacijskim sistemom Blackberry na splošno, je bil še en razlog zaradi neomejene omejitve podatkov, ki se naroči na ponudbo internetne storitve Etisalat Blackberry. Oh, obstaja tudi privlačnost skupine Mobilty Blackberry (kjer sem se počutil kot superzvezda, ko sem se pridružil).

Vse to, medtem ko sem sovražil vse Blackberry, zato sem ukazal sebi, da želim vedeti, kako je bila zelena na strani Berryja.

Po uporabi moje Blackberry za 2 cel teden, sem prišel do nekaj prednosti in slabosti. Upoštevala sem tudi, da je moja naprava nizka, zato, če uporabljate višji model Blackberry, lahko svoje izkušnje daste v spodnji razdelek o komentarjih.

PREDNOSTI:

 • Vedno na povezavi
 • Blackberry Messenger
 • Neomejeno prenose podatkov (samo za Etisalat BIS)
 • Dokaj dobra izbira osnovnih aplikacij.
 • Odličen spletni brskalnik tudi pri 2, 44 palcev
Prav tako se glasi: Yomi's Windows Phone 7.5 Mango video pregled

SLABOSTI:

 • Prikazuje nakladalno uro pri skoraj vseh večjih interakcijah s telefonom. Npr. Prenos aplikacije prikazuje nakladalno uro / obeskuje telefon vsaj štiri kratke čase.
 • Telefon se znova zažene pri skoraj 80% namestitvenih aplikacij / odstranitev aplikacij.
 • Telefon je naključno nameščen med dejanjem, kot so večopravilnost ali preklopi aplikacij.
 • Medtem, ko je aplikacija prenesena iz sveta aplikacij Blackberry, se telefon prekinja.
 • Aplikacije na svetu Blackberry aplikacije so zelo drage, povprečna cena pa znaša 1, 75 USD - 2 USD.
 • Brezplačen čas za plačljive aplikacije. Kupil sem temo kot test, da vidim, če lahko uporabim svoje podatke o GTB samo, da ugotovim, da ni bilo preizkusa / načina, da bi aplikacijo vrnili v nasprotju z Androidom.

Da; Še vedno imam Blackberry telefon z mano, in je tudi videti, verjetno, da bi uporabo Blackberry 10 naprave, ko pride. Zakaj vprašaš? No, tukaj so možni razlogi, zakaj lahko uporabljam Blackberry 10, ko se bo na koncu začel naslednje leto:

 1. Uživali bodo lahko v aplikacijah za Android
 2. Seveda bo imel BBM
 3. Ima sistem, ki temelji na kretnji, z novim uporabniškim vmesnikom
 4. Upajmo, da bodo druga omrežja / Etisalat še naprej ponujala neomejene podatke o njem :-).

ZAKLJUČEK
Ali še vedno sovražim Blackberry po dveh tednih z enim? Seveda ja. Obstaja preveč omejitev za trenutno generacijo naprav Blackberry. Upam, da me bo RIM končno razstrelil z Blackberry 10 in lahko končno pokličem Blackberry telefon, ki ga imam.

Torej, da, Android je moja ljubezen, moja prva dama in moj dragi dragulj. Ampak, če bi moral nositi še en pametni telefon, bo zagotovo Blackberry.

Preberite tudi: 6 dni z Nokia N8 in 5 dni z Blackberry Bold 2

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here