Zakaj dobim Nexus 7

Redni bralci mojih objav bodo lahko ugotovili, da sem jedro oboževalnika za Android, zato imam v lasti in aktivno uporabljam telefon s sistemom Android kot moj dnevni voznik.

Ko sem želel dobiti trenutno napravo, ki jo uporabljam, Galaxy Note, sem imel dve možnosti. Prvič je bilo, da sem hotel tablico, vendar Samsungova ponudba me ni navdušila. Kot takšen sem ostal od svoje tablice. Drugič, Android v tistem času je bil še vedno in še vedno ni enakovreden s tem, kar iOS vnovič iPad uporabniki so bili pokvarjeni z namenom aplikacij in iger. Poleg Transformerjevega predsednika, ki sem si ga zaželel, ni bilo tabličnega računalnika Android, ki se mi je dotaknil.

Torej sem storil smiselno in šel za Galaxy Note, ki na svoji velikosti 5, 3 cm dobesedno zamegljuje črto med tabletami in faktorji telefona.

Nedavno je Mister Mo objavil objavo z naslovom Kako je Amazon Kindle Fire prevzel polovico trga tabličnega računalnika Android. Iz razpoložljivih statističnih podatkov je bilo jasno, da je bil Kindle Fire uspešnejši, da je celotna linija Galaxy Tab in vse skupaj zamašala na eno stvar - cena.

Najpomembnejši razlog za to, da bom prvič dobil tableto Nexus 7, je cena. Nato je tudi dejstvo, da tudi pri uporabi medija z zaslonom HD ni ravno. Obstaja tudi quad core procesor in 1 GB RAM-a, skupaj z najnovejšo iteracijo Android, Jellybean .

To je končno tableta s sistemom Android, ki sem jo čaka (nekako), s čistim nedotaknjenim Androidom neposredno iz Googla, zato bodo posodobitve prišle na masiven način brez štoparic.

Prav tako se glasi: Končno! Microsoft naredi nekaj vredno praznovanja

To, fantje, je, zakaj dobivam Nexus 7, ko pride v Nigeriji v nekaj tednih. Kdo še preplava?

Oglejte si popolne specifikacije Nexusa 7.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here