Zakaj Google še naprej pošilja Crappy aplikacijo za Android po e-pošti [Posodobljeno]

Že večkrat sem se pritožil nad vgrajeno aplikacijo za Android za Android. Za to je samo ena beseda - crappy. Za to je odgovoren samo en subjekt - Google. Družba "ne zlo" ​​neprestano zavrača življenje do hrupa. Moja razsodba je, da Google namerno prihaja do e-poštnih izkušenj zunaj Gmaila manj kot zadovoljiv v Androidu.

Kako drugače razložite dejstvo, da je Google ločeno od aplikacije vgrajene generične aplikacije dobavil ločeno aplikacijo Gmail in zagotavlja, da je splošna e-poštna aplikacija v večini primerov neuporabna? V preteklosti sem se pritožil zaradi težav pri nameščanju nekaterih e-poštnih računov v Androidu. Toda nad tem, če bi to uspeli, boste ugotovili, da je splošna aplikacija za e-pošto tako slaba, da je skoraj neberljiva celo v najboljšem razsvetljavi.

Med vikendom sem razmišljal, da nastavim alternativno storitev e-pošte na napravi za pregled, ki jo trenutno imam z mano. Že od takrat mi je bilo. Oglejte si naslednje screenshots iz Samsung Galaxy Note II. Zgornja je vgrajena aplikacija Gmail. Druga in spodnja, ena je vgrajena generična e-poštna aplikacija.

Posnetek zaslona ne ustreza temu. V resnici je veliko bolj zatemnjeno kot tisto, kar vidite spodaj.

Kako je na zemlji mogoče kdorkoli naj bi lahko uporabil generično aplikacijo za e-pošto, ko izgleda, da Power Holding Corporation iz Nigerije (PHCN) stalno trpi tam? Imam zelo dobro oko, vendar komaj kaj lahko preberem v tej aplikaciji. Ob črnem ozadju mi ​​ni problem, vendar besedilo predogleda ni belo, temveč sivo, zaradi česar je težko prebrati v številnih scenarijih, tudi pod dnevnim svetom.

Preberite tudi: Šest mesecev po: N8 Cameraphone v primerjavi z E7 Communicator

Posodobitev (19. december 2012): Popravljen je bil, da je splošni vmesnik za e-poštno aplikacijo s temnim ozadjem, ki je prikazan na zgornji sliki, samska različica Samsung. Opravičujem se za mešanje. Torej, to vprašanje je iz Sammyja, ne pa iz Googla. Moji drugi prijemi proti splošni aplikaciji za e-pošto stojijo, Google pa jih mora še vedno odpraviti.

Ne reci mi, da tukaj pripravljam zaroto. Ta neuporabna e-poštna aplikacija gre skozi razvoj in testiranje s strani Googla in je preživela različne iteracije operacijskega sistema Android - in to je prav tako grozno, kot je bilo v letu 2008. Google ve, kaj počne. Google želi, da ne uporabljate nič drugega kot Gmail in je zelo podrejen, da se prepričate, ali to storite. Google je tako zlo, kot ga dobi.

Dokler nekomu ponudijo boljšo razlago, zakaj obstaja tako velika razlika v uporabnosti med aplikacijo Gmail in generično aplikacijo za e-pošto v Androidu, bom stala.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here