Zakaj Facebook Lite pride v Ameriko in na druge razvite trge

Facebook Lite je bil prvotno razvit leta 2015 kot rešitev za uporabnike na nizko koncu strojne opreme in počasnih internetnih omrežij na nastajajočih trgih. Veste, države, kot so Indija, Nigerija, Indonezija in podobno.

Morda niti inženirji za njim menijo, da bi nekega dne Facebook Lite našel uporabo v državah, kot so ZDA, Kanada, Avstralija, Združeno kraljestvo, Francija, Nemčija, Irska in Nova Zelandija.

Toda to se je zgodilo. Facebook zdaj omogoča, da je aplikacija Lite na voljo v vodilnih svetovnih gospodarstvih. Facebook prihaja v Ameriko. Zakaj? Tukaj je tisto, kar pravi Facebook: "Videli smo, da imajo lahko tudi na nekaterih razvitih trgih ljudje nižjo povezljivost, zato se želimo prepričati, da lahko vsakdo uporablja to aplikacijo, če hoče"

Moji dnevi. Res? Nihče ni mislil na to prej? Sem že pisal o tem, kako se lite aplikacije sprejemajo na razvitih trgih.

Je kdo kdaj slišal za aplikacijo WhatsApp? Ali se je kdo spraševal, zakaj deluje tako dobro in ima tako razširjeno sprejetje, razen dejstva, da ne zahteva običajnih postopkov prijave in prijave?

Odgovor: Ker je bil zgrajen od prvega dne do dela na vseh vrstah strojne opreme in z vsemi vrstami omrežij. To je pametno, proaktivno razmišljanje.

Preklet duplikatov aplikacij in programske opreme

Tako je treba razviti vsako aplikacijo na planetu iz besede Go. Jaz sem ljubitelj aplikacij lite, toda celo to postane naporno. Dva različice za vsako aplikacijo pod soncem začnejo dražiti.

Preberite tudi: Premakni se, ljudje; Amazon's Fire telefon je ekskluziven za AT & T

Zdaj imamo redni Android OS in Android Go za nizko-končno strojno opremo. Vzdih. Kaj je naslednje? iOS Pridi? Preprosto združite obe različici v eno učinkovito aplikacijo ali del programske opreme. To podvajanje virov ni prav tako učinkovito.

Kaj pa razvijalci preprosto pojdite na Route WhatsApp od začetka, tako da ne potrebujejo lite aplikacije nekaj let po cesti?

Facebook Lite je na voljo v več kot 100 državah, na seznam pa se bo pridružilo še več držav. Razlog je preprost: ljudje povsod ljubijo učinkovitost. Lite aplikacije so učinkovite.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here