Zakaj bi vsaka mala podjetja morala razmisliti o Blackberry

Jaz sem kot agnostična platforma, kot jo lahko najdete. Priznavam prednosti in pomanjkljivosti vsake razpoložljive platforme. Da bi zagotovili najbolj koristne informacije in priporočila strankam Mobility Nigeria.

Od nedavnega sem se ukvarjal z nekaterimi nedavnimi dogodki na nigerijskem mobilnem trgu. Proti koncu lanskega leta so mobilna omrežja začela zniževati tarife Blackberry Internet Service, zaradi česar je storitev ena od najbolj dostopnih načinov za dostop do mobilnega interneta v vaši državi.

Tudi RIM je pred kratkim odprl AppWorld v Nigerijo. Pred tem uporabniki niso mogli v celoti izkoristiti svojih BB naprav, zdaj pa so aplikacije na voljo za maksimiranje njihovih naložb v teh napravah. Potrebujete katerekoli funkcije, ki niso vgrajene v vašo BB? Za to je aplikacija AppWorld.

Če zbrišete te incidente in nove realnosti z nekaterimi edinstvenimi značilnostmi naprav Blackberry, je težko razumeti, zakaj bi vsaka mala podjetja morala resno razmisliti o opremljanju svojih članov z napravo Blackberry in aktivno naročnino.

Znižajte stroške dostopa do interneta
Vsako uro med n2.800 in N3.000 mesečno imajo člani vašega tima dokaj močan dostop do mobilnega interneta - e-pošta, brskanje po spletu, takojšnje sporočanje, socialno mreženje - celotna dela!

Zmanjšajte glasovne klice in stroške SMS
Z vsakim članom skupine, ki izvaja aktivno naročnino BIS, lahko govorne klice in SMS ostanejo čim manjši. Namesto tega uporabite sporočila BB. Nastavite BB skupino za svojo poslovno skupino in v vsakem trenutku v svoji ekipi pošiljajte sporočila in pomembne informacije v realnem času.

Preberite tudi: Google sproži API za Google+

Pošljite BB sporočila (besedilo, slike, pisarniške dokumente itd.) Posameznim članom ekipe v realnem času.

Izboljšajte komunikacije
S programom BB Messenger, iščete komunikacije v realnem času. Z RIM ima strojne tipkovnice skoraj do lepe umetnosti, je zelo enostavno priti do vašega sporočila.

Izkoristite z lahkoto
Če vaše malo podjetje že ne izkorišča pooblastil Cvrkutati in Facebook, morate rezervirati sestanek s strokovnjakom, ki vam lahko pokaže, kaj ste izpustili. Blackberry naprave imajo odlično integracijo Twitter in Facebook. Kot tak, lahko preprosto izgovorite svoje izdelke, storitve in projekte. V realnem času.

In družabno omrežje je močan medij, s katerim lahko dobite povratne informacije, tako da lahko v realnem času vključite svoje stranke, stranke in obete.

Bodite pragmatični
Blackberry naprave so prišli daleč. Če imate napravo OS 5, da uporabniški vmesnik ni vznemirljiv. Ampak to ni vedno vznemirjenje. Kot poslovna oseba razmišljate o svojem spodnjem delu.

Kljub temu, če želite, da imate nekaj očesnih sladkarij in bolj eleganten uporabniški vmesnik, lahko izberete katerokoli od naprav OS 6. Oni so najboljši iz obeh svetov.

Ali vodite majhno poslovno skupino? Kako ste lahko z mobilno službo zmanjšali tekoče stroške, izboljšali produktivnost in razširili svoj doseg?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here