Zakaj poslovne naprave ne morejo imeti vrhunske kamere?

Že leta so uporabniki mobilnih telefonov prisiljeni izbirati med poslovnimi funkcijami in mediji. Primer: če želite poslovnega pametnega telefona, kupite E7; če želite večpredstavnost, pojdite na N8.

Oprostite mi, toda v resničnem svetu je njegov isti človek, ki je od jutra do večera pripravil obleko, ki se spremeni v majico, da se zvečer družijo s prijatelji v večerji.

Zakaj ne moremo imeti najboljših poslovnih in multimedijskih vsebin v eni napravi? V nadaljevanju vedno govorimo o konvergenci. No, že konvergiraj!

Leto za letom, ko grem po telefonu, se moram boriti s temi nalepkami. Toda zakaj lahko E7 nima kamere s samodejnim ostrenjem in Xenon bliskavico?

Zakaj lahko naprave Blackberry nimajo odličnih kamer? Zakaj moramo biti prisiljeni izbrati med poslovnimi in multimedijskimi potrebami? Potrebujemo obe, fantje.

QWERTY versus Multimedia?
Naštejte nekaj izjem, zakaj je to, da ko ima pametnik tipkovnico strojne QWERTY, mora kamera na kameri spustiti zarezo v smislu kakovosti?

Spomnim se odlične kamere Nokia E90 v dan. To je bil poslovni pametni telefon. Zdaj uporabljam E7, kamera me samo ubija. Ne, da je slabo. To je, da je fotoaparat s samodejnim ostrenjem na napravi N8 v levo v prahu. Pomanjkanje samodejnega ostrenja (in Xenon) me ubija.

EDoF? Autofokus Prosim!
Razumem argument za EDoF in pomagal sem mu razložiti v preteklosti. Toda za glasno jokanje je kdo proizvajalec tam, glede na to, da so številni direktorji tudi fotografi navdušenci, ki bodo cenili pravilno kamero samodejnega ostrenja na svojem poslovnem pametnem telefonu?

Preberite tudi: RIM, dodajte gumb »Všeč mi je« na BlackBerry Messenger

Pusti EDoF na spodnjem koncu pametne telefone, gospodje. Ljudje, ki so pripravljeni porabiti za premijske naprave, lahko storijo s samodejnim ostrenjem.

Odpravite Dihotomijo
Za družbo Nokia, to pomeni v vašem drugem prihodu (starost WindowsPhone), prosim, prosim, prosim, odložite ta dva oddelka (serija N in serija E) in nam dajte odlične vsestranske telefone.

Medtem ko smo pri tem, vi v RIM-u morate sedeti in v svojo napravo BlackBerry postaviti ljubezen do kamere. Spravite nekaj v igro, gospodje.

Zdi se, da je Sony Ericsson dobil sporočilo. Njihovi pametni telefoni (tudi tiste s strojno tipkovnico) običajno pakirajo dober fotoaparat s samodejnim ostrenjem. Xperia Mini Pro se spominjam z ljubeznijo.

Samsung plesno rabi okoli njega (zamislite Galaxy S kamero brez bliskavice, oprostite! Ampak hvaležno popravljena z Galaxy S II). In medtem ko imam še vedno par, da bi udaril, kaj se dogaja s tistimi plastičnimi ohišji za vaše vrhunske telefone / kaj poveš? Prosim, prosim nekaj razreda v primerih! Če bom porabil toliko na svojih vrhunskih napravah, ne želim plastike.

HTC ... si rekel HTC? Z zvokom z zvočnimi zvočniki in z zmogljivostjo pod-parnega kamere ima HTC veliko potez z multimedijskimi vsebinami. Naslednji!

Apple ima samo eno paleto izdelkov in pametno ne igra dihotomije kartice. Morda je to ena od edinstvenih prodajnih točk iPhonea (poleg drugih očitnih lastnosti) - ko kupujete iPhone, kupite napravo, ki služi tako za delo kot za igranje?

Tukaj je moj nasvet skoraj vsakemu izdelovalcu - odpravi dihotomijo med poslovnimi in multimedijskimi napravami.

Prav tako se glasi: Drugo poročilo - iPhone ima 3-krat tržišče Android v ZDA

PS: Če obstaja kakšen genij, ki lahko kirurško izvleče kamero v N8 in ga integrira v E7, sem pripravljen plačati. Holla!

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here