Zakaj Boom J7 prikazuje nov tečaj za TECNO

Mister Mobility povzema svoje izkušnje s TECNO Boom J7 in zaključuje, da prelomi novo podlago v smislu oblikovanja in osredotočenosti .

V preteklih letih sem upravljal več TECNO pametnih telefonov. Prav tako sem imel v lasti osem (8). TECNO je začel v Nigeriji, ki so ga prezirali ljudje, ki so bili navajeni na velika imena blagovne znamke, a se hitro segrejejo v srca množic mobilnih naročnikov po vsej državi. Na začetku je blagovna znamka dobavila funkcionalnost po dostopnih cenah. Nič več. Številni telefoni TECNO so bili prekleti grdi.

Toda v letu 2014 je TECNO začel postopek poliranja videza in občutka svojih naprav. V zadnjem času so Phantom Z in Phantom Z mini izstopali kot okusno oblikovane pripomočke.

Vendar pa je pred kratkim izdal Boom J7 revolucija za TECNO glede videza, občutka in uporabniške izkušnje. Ne; to ni vodilna naprava. Ni v ligi, če sta Phantom Z in Z Mini v smislu surove moči. To je predhodnica nove veje (zaradi pomanjkanja boljše besede) v liniji TECNO. Ko sem prvič pogledal na to, so se moje oči dobesedno razširile. Noben drug pametni telefon TECNO me je v zadnjem času slepil kot J7.

Pomislite na naslednje: Lepe črte. Živahne barve. Žarek zaščitno ohišje v škatli. Lep zaslon in aktivni vremenski zaklep. Dobra izvedba. Dobra kakovost slušalke v škatli. Nova glasbena aplikacija (Boom Player) in ekosistem, ki uporabnikom omogoča, da najdejo in prenesejo svojo najljubšo glasbo, pa tudi besedilo teh skladb. Dober zvočnik. Dobra zadnja kamera. Zelo dobra fotoaparat pred kamero. In stane manj kot 30.000. Tukaj je telefon, ki v nobenem pogledu ne razočara. Kaj ni všeč?

Prav tako se glasi: Apple je predstavil Microsoft Surface Pro in svinčnik za oči

Na voljo imam veliko bolj zmogljive pametne telefone, vendar vsak dan delam, da bi imel Boom J7 okoli sebe. To se ne ujema z njimi na oblasti, vendar ima moje vedno mladostno srce. To je plastika, seveda. Nobeden od kozarcev Zs. Vendar je lep telefon zelo primeren za segment, ki ga obravnava. Pričakujem, da vidim J7 po vsem kampusu in v rokah mladih povsod.

Boom J7 je prvi v vrsti povsem novega TECNO, ki se pretvori v lepi labod. To je TECNO na živahnem trgu mladih v slogu. In ne morete narobe izpolnjevati potreb te demografije. Ne; ne morete.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here