Zakaj Blackberry 10 je lahko zadetek

V zadnjem času na dogodku za razvijalce Blackberry je RIM (Research In Motion) podelil prototipne naprave približno 2.000 udeležencem, da bi predstavil nov uporabniški vmesnik Blackberry 10. Vmesnik je ogromen odhod od tistega, kar smo navajeni na Blackberry in ima veliko gestno integracijo, ki je bila res gladka in lepa.

Uporaba BlackBerryja v Ameriki in Kanadi se ne zmanjšuje. Kaj je novica je dejstvo, da dobro deluje v Afriki in Aziji. RIM se v nobenem primeru ne more odzvati na iPhone in pozneje na Android.

Izpostavljeni prototip je naprava s 4, 2-palčnim zaslonom z ločljivostjo 1280 × 768 zaslona, ​​ki uporablja poln zaslon na dotik, ki se oddaljuje od blagovne znamke QWERTY tipkovnice, ki prihaja z večino Blackberries. Od nekaterih četrtletij so bili napadi zaradi pomanjkanja fizične tipkovnice nekaterih uporabnikov Blackberry-a, vendar je RIM obljubil, da bodo izdelovali naprave BB10 s fizično tipkovnico.

Če RIM to lahko dobi z Blackberryom 10, se bodo lahko v Ameriki in Evropi pozicionirale kot tekmovalci za Android in iOS, pri tem pa bi dodali več uporabnikov na celinah, kot so Afrika in Azija / Bližnji vzhod, kjer so trenutno prevladujoči.

Ni jasno, ali bo prvi val naprav BB10 opremljen z napravami za popolno dotikanje, vendar, če RIM lahko preidejo brez odtujenosti svoje zveste fanbase (in do zdaj, izgleda tako), bi morali biti na poti do povratek.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here