Zakaj pametni telefoni WindowsPhone ne prodajajo?

Prvi nabor pametnih telefonov WindowsPhone je na trg prišel oktobra 2010. Kljub temu, da je ta naprava več kot 5 proizvajalcev, se ta platforma očitno ne prodaja v drovesih na trgu.

Zdi se, da je pomanjkanje prodaje obvestilo o Microsoftovi energiji pri urejanju družbe Nokia, da bi prevzela WindowsPhone kot primarno platformo za pametne telefone. V Redmondovem gigantskem mnenju je v upanju, da bo s proizvajalcem, kot je Nokia, ki potiska WindowsPhone, platforma postala svetlejša možnost za suceess. To sklepanje je veljavno in se lahko le upamo, da bo prineslo odlične rezultate.

V lasti imam dve napravi WindowsPhone in lahko povem vsakomur, ki skrbi, da ima OS čist in eleganten uporabniški vmesnik. Medtem ko je bil prvotni nabor funkcij omejen, ker ni imel veliko funkcij, ki so samoumevne na drugih platformah, je WindowsPhone videl dodatne funkcije, ki so ji bile dodane.

Prva posodobitev, ki je bila imenovana NoDo, je med drugim izboljšala sistemsko kopiranje in prilepitev operacijskega sistema

Naslednja ponovitev, ki jo imenujemo Mango, dobesedno preoblikuje OS v lige Android in iOS v smislu funkcionalnosti, kar prinaša več opravil in več drugih pomembnejših izboljšav v tabeli. Poročali smo, da je Mango že pripravljen in da je že dobavljen proizvajalcem, zato lahko pričakujemo posodobitve obstoječih naprav in nove naprave.

Zdi se, da ima WindowsPhone vse lastnosti velikega izdelka - uporabniku prijazen uporabniški vmesnik, hitre posodobitve z dodatnimi funkcijami in galaksijo prodajalcev strojne opreme za njim. Zakaj se na trgu še ni uspelo ujeti?

Prav tako se glasi: Nokia 215 vam na spletu za samo $ 30

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here