Zakaj Android, Web OS in OSX ne bodo kmalu prehiteli Symbianja

Živite v Nigriji, enem od najhitreje rastočih mobilnih trgov na svetu. Ali katera koli od številnih afriških in azijskih držav, ki so na vrhu seznama v smislu mobilne rasti za to zadevo.

Lahko se potopite v skoraj katero koli mobilno trgovino in odideš z napravo Symbian v manj kot dvajsetih minutah. In to traja dolgo samo zato, ker ste pokvarjeni zaradi izbire. Obstaja toliko takšnih pametnih telefonov na zaslonu (in pri različnih proizvajalcih), da ste morali razmišljati, s katerimi sogovornikom bi šli ven.

Torej, ste slišali za vse tiste, ki pevajo nove mobilne operacijske sisteme in kako revolucijo življenja ljudi. Na žalost, poiščete trgovino po trgovini v iskanju pametnega telefona Android in ne najdete ničesar.

Prosili ste določenega trgovinca za Palm Pre. " Pre-kaj ", vpraša? Nikoli slišal. Ne porabljajte energije, ki bi omenjala, da uporablja Webs. Verjetno tudi tega nisi slišal.

Vendar, čeprav je težko najti iPhone, naletite na peščico trgovin z nekaj enotami za prodajo.

Luckilly, lov na Windowsphone ni tako dolgočasen kot lov na iPhone. Oh, to ni sprehod v parku, vendar vsaj eden ali dva velika trgovca na drobno naštevata peščico telefonov Windows, še posebej iz HTC.

Ali morda sploh ne skrbite za mobilne OS in ne veste, kakšne so razlike pod pokrovom različnih telefonov. Torej greš v trgovino in si ogledaš ta sijajni telefon, ki te zasukuje. "Kaj lahko ta telefon naredi?", Vprašate spremljevalca.

Prav tako se glasi: Apple patenti prilagodljiv telefon design

Odgovorila je: " Ima kamero, brskanje po spletu, preverjanje e-pošte, bluetooth in jo lahko povežete z računalnikom ". " Cool ", pravite in izberite enoto. Pravkar ste kupili pametni telefon Symbian. Da; ne veste in ne bi mogli biti resnično skrbi. Toda Symbian je prodal samo zato, ker so bile na voljo naprave.

To je položaj na tleh na mnogih svetovnih hitro rastočih mobilnih trgih. Nokia in druge licence Symbian trdno držijo teh trgov. Imajo distribucijsko mrežo na tleh. Ta dejavnik samo pomeni, da bo Symbian že več časa prodal druge mobilne operacijske sisteme.

Ni važno, koliko je rave OSX, Android in Web OS v Severni Ameriki in Evropi. Če niso na voljo na policah v državah, kjer se prodajajo kot vroče pogače, bo rast teh OS-jev ostala omejena. To je ena od pomanjkljivosti strategije Palm z orodjem Pre. Ne upoštevajo, kje je ukrepanje.

Seveda, Android izgleda, da ima največji potencial za igranje dohitov. Imajo licenco vedno večje število proizvajalcev, ki že imajo svoje noge, zasajene na teh hitro rastočih trgih. Upamo, da bomo začeli gledati naprave Android s strani Samsung, LG in Sony Ericsson v prodajalnah na drobno v Nigeriji.

Za zdaj je nekaj naprav s sistemom Android in iPhones na trgu prišlo predvsem preko neuradnih kanalov.

Ko druge platforme za pametne telefone napadajo trgovine na najbolj vročih mobilnih trgih, potem in šele takrat bo mobilna operacijska naprava OS resnično vključena. Za zdaj ima Symbian še vedno resnično izziv, če je to pomembno.

Preberite tudi: Samsung Galaxy Gear

PS: Mimogrede kdo ve o kateri koli mobilni trgovini v Nigeriji, ki trenutno stane naprave Android?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here