Zakaj Alexa ni pomembna za to starost - in nezanesljiv

Alexa je orodje za uvrstitev na spletno mesto pred leti. Vsakdo, ki je začel spletno stran, ki je imel kakršenkoli uspeh, si je želel biti hvaležen za svoj promet na spletnem mestu, in značka Alexa je to olajšala.

Za vse svoje premike je postala popularna Alexa. Navajam omejitve, ker uporabniki in obiskovalci vašega spletnega mesta, ki nimajo vtičnika Alexa, nameščenega in delujočega v svojih namiznih brskalnikih, niso bili upoštevani. Tako deluje Alexa - preko vtičnikov, nameščenih na namiznih spletnih brskalnikih. To pomeni, da če je veliko število obiskovalcev uporabljalo nepriljubljen spletni brskalnik, za katerega vtičnik ni bil na voljo, vaša statistika Alexa jih ne bi vključila.

Brez mobilnega telefona
Kakorkoli, kaj je zlomilo kamelo nazaj zame in me je napeljalo z Alexo končno pred letom dni je dejstvo, da je bila Alexa tako udobna z namizjem, da so ignorirali in še naprej ignorirali mobilne naprave. V starosti, v kateri je mobilna naprava prevzela velik del spletnega brskanja (na nekaterih mestih je več kot 60% dostopa prek mobilnega telefona), katero koli orodje za spremljanje prometa spletnega mesta, ki ignorira mobilne naprave, ni uspešno. Iz tega razloga menim, da je Alexa neuspešna in povsem nepomembna za to starost - starost mobilne telefonije. Alexa je dinozaver.

Obstaja veliko veliko bolj zanesljivih načinov za merjenje spletnega prometa. Seznam vključuje: AdStat, StatCounter in Google Analytics ter Going Up, med drugim. Ko vidim Alexa statistike na teh dneh, jih preprosto ignorira. So popolnoma nepomembni in nezanesljivi pri merjenju dejanskega doseganja katere koli spletne strani. Mnogo vam je boljše in natančnejša slika o tem, kako vaše spletno mesto počne z eno od razpoložljivih alternativ.

Prav tako se glasi: Dragi Airtel Nigeria: Stop spamming me

Seveda, večina drugih nima značke, da se držijo vaše spletne strani. Če še vedno želite značko in ne zanima, kako zanesljivi so podatki, potem je Alexa vaš otrok. Konec koncev je svoboden svet.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here