Kdo bo zagnal prvo Nigerijo 4G LTE omrežje?

Kratica LTE pomeni dolgoročno evolucijo. Gre za 4G mobilni internetni standard, ki temelji na tehnologijah GSM / EDGE in UMTS / HSPA, ter ponuja teoretične maksimalne hitrosti do 300 Mbit / s za prenose in 75 Mbit / s za nalaganje. LTE se lahko uporabi prek mobilnih naprav in podatkovnih ključev. Storitve LTE so bile na voljo javnosti od leta 2009 in so se v zadnjem času hitro pospešile.

Prvo mrežo LTE v Afriki je začela Smile Telecom v Dar es Salaamu v Tanzaniji. Druga, ki jo bo začela, je namibijsko podjetje MTC (Mobile Telecommunications Company) v glavnem mestu Windhoek. Januarja 2011 je GloMobile Nigeria v medijih povzročil veliko hrupa o uvedbi 4G / LTE omrežja, ki se je izkazala za duha. Do leta, eno leto in pol kasneje, v Nigeriji ni operativnega mobilnega omrežja 4G / LTE.

Vprašanje je: Kdo bo zagnal prvo mobilno omrežje 4G LTE v Nigeriji?

Zakaj mobilni širokopasovni dostop?
Ali potrebujemo to tehnologijo? Verjamem, da je tako. Potrebujemo resnično širokopasovno povezavo, LTE pa zagotavlja resnične širokopasovne hitrosti. Mobilni širokopasovni dostop bo učence, učitelje, zdravnike in ljudi omogočil širši spekter poklicev in poklicev, da bi še bolj in bolj učinkovito premostili digitalni razkorak. LTE širokopasovni dostop bo potisnil meje e-trgovine, kar bo ustvarilo povpraševanje po novih trgovskih pogledih. Predstavljajte si, kaj bo LTE širokopasovni dostop do e-učenja. Na primer, študenti lahko v realnem času povezujejo gledanje predavanj na univerzah na drugi celini, prenesejo študijska gradiva in z lahkoto sodelujejo pri spletnih pregledih. Možnosti so neomejene.

Preberite tudi: Hitri polnilci: vsa vaša vprašanja so bila poslana

Končni terminali
Pametni telefoni in tablični računalniki, ki podpirajo tehnologijo LTE, se na trg uvajajo. LTE USB podatkovni ključki so že na voljo. Zdaj potrebujemo usklajena prizadevanja za zagotavljanje dejanskega širokopasovnega mobilnega interneta potrošnikom po mestih po vsej državi. Na voljo je zmogljivost prenosa širokopasovnega dostopa preko LTE, pri čemer je nekaj podmorskih kablov, ki so že aktivni in niso vključeni v naročnino. Ne vem o tebi, vendar vem, da bi lahko uporabil mnogo hitrejše hitreje kot zdaj.

Spet je vprašanje: kdo bo zvonil mačko?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here