Kdo bo vozil s Lyftom v Waymo avtomobilih?

Lyft je služba za vožnjo s kabino - podobno kot Uber, medtem ko je Waymo Google avtonomni avtomobilski del. Poročali so, da sta se združila v novo pogodbo in sodelovala pri avtomobilih z lastno vožnjo. Kaj se zgodi, ko vožnja s Lyftom izpolnjuje vozila Waymo za samodejno vožnjo? Podrobnosti o poslu še niso jasne, vendar bo to partnerstvo poslalo valove, čeprav se pojavlja avtomobilska industrija, ki se samodejno vozi.

V maju 2016 sta družba Lyft in General Motors napovedala partnerstvo, da začne preskušanje avtomobilov, ki vozijo samodejno. Naslednji mesec je General Motors pridobil samodejni zagon avtomobila Cruise Automation in testiral avtonomne avtomobile.

Avtomobili Waymo Self-driving

Seveda pa je Waymo prav tako opravljal več partnerstev z drugimi blagovnimi znamkami - vključno s tradicionalnimi proizvajalci avtomobilov - za testiranje in napredovanje avtomobilov z lastno vožnjo. Bilo je težko gredo, kot avtomobilov so bili previdni na programske opreme podjetja, kot so Google. Toda Waymo je bil sposoben sodelovati s Toyota, Lexus, Audi in Chrysler, in naj bi se pogovarjal s Honda. Waymo je zgradil lastne prototipe. Avtomobili so nedvoumni.

Kot leta 2016 so Waymoovi avtomobili za samodejno vožnjo na javnih cestah nakopali več kot 2 milijona kilometrov samostojne vožnje.

Medtem, glavni konkurent podjetja Lyft, Uber, potiska avtomobile za samodejno vožnjo. Podjetje preizkuša avtonomne avtomobile v Arizoni, Pensilvaniji in Kaliforniji. Servisna služba kabine je v svojih testih napotila avtomobile Volvo.

To je zmešana tekma do ciljne črte. Waymo, Uber, General Motors so med 22 blagovnimi znamkami, ki so v ospredju preskušanja samovoznih avtomobilov. Čeprav Lyft ni bil ravno najnaprednejši, upam, da ta dogovor pomeni, da je blagovna znamka dobrodošla v klub. Varno je napovedati, da bo - če bo vse ostalo enako - novo partnersko podjetje Lyme z Waymoom proizvajati samo-vozniške kabine v bližnji prihodnji prihodnosti.

Prav tako se glasi: Crazy Samsung razkrije trdi disk 16 TB

Novice Vir

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here