Kdo pravi, da je biti Geeky ne sme biti romantičen?

Geeks in tehnologije so običajno znani po tem, da so lepljeni na njihove pripomočke in kode. Veliko dame trdi, da nigerijski moški niso romantični. Predstavljaj si, če bi bil ta nigerijski človek tudi geek. Eeeek !

Ampak ne nujno. Če ste mobilni geek, lahko na primer različne mobilne platforme in imena naprav dajo nekaj zanimivih vrstic za romantiko - če si drznete ustvarjalno. Ena od značilnosti romantike je, da vašo ženo vzbudi ustno pozornost in pohvale. Torej, bomo preučili nekaj vrstic, ki jih lahko povemo iz sveta mobilnih naprav?

  • Moj sladki Jelly Bean
  • Moja gospa Belle
  • Apple mojega i
  • Moja edina in edina Tile

Ne nameravam vam dati celotnega razreda, zato ga morate vzeti od tukaj in si pripraviti več. Potem se počutite svobodno pustiti svojo domišljijo. Domišljija je motor, na katerega teče romantika, zato ne zadržujte tega.

PS: Nekdo me je ravnokar vprašal, ali bom dal ženo. Moj odgovor: da; če je romantična, čutna in ne dolgočasna! Da; Jaz bi. Za mene ni dolgočasnih.

Upoštevajte, da romance ne gre le za lepe, sladke besede, ampak seveda to ni romantični blog, zato pustimo to temo v svoji trenutni sferi.

Nazaj k tebi? Ali imate kreativne, geeky romantične linije za deljenje? Če ste fant, bi si dal ženo žensko? Če bi gospa, bi si dal zmenkarskega človeka?

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here