Kateri mobilni brskalnik / i uporabljate?

Spletno brskanje je med prvimi petimi dejavnostmi, ki jih izvajam na svojem mobilnem telefonu. Zaradi tega je moja izbira spletnih brskalnikov zelo pomembna, če brskam za priložnostne ali resne namene.

Trenutno uporabljam telefon, ki ima Android 2.3.6 (Gingerbread). Na njem je nameščenih več brskalnikov. Vključujejo Opera Mini, Opera mobile, brskalnik Dolphin in UC Mobile.

Brskalnik, ki ga trenutno uporabljam kot privzeti brskalnik, je mobilni telefon Dolphin. To je zaradi vseh dodatkov, ki so na voljo za to. Primeri vključujejo: Shrani v PDF in Google Translate.

Funkcija morilca zame je, da za razliko od Opera Mini, kjer shranjene strani niso dostopne nobeni drugi aplikaciji, lahko stran shranite samo kot PDF v brskalniku Dolphin.

Opera Mini uporabljam kot svoj drugi brskalnik zaradi funkcije stiskanja podatkov, zlasti če dostopna internetna storitev ni tako hitro. Občasno uporabljam tudi UC Mobile, če želim nekaj prenesti v brskalniku, ker je njegov upravitelj prenosov še vedno med najboljšimi na mobilnih telefonih.

Ne glede na mobilni operacijski sistem, v katerem deluje vaš telefon, kateri mobilni brskalnik vam najbolj ustreza, in zakaj? Če je mogoče, objavite svoj komentar na ta članek iz želenega brskalnika, ki ga želite izbrati, tako da lahko izvedemo nekakšno anketo.

Pustite Komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here